Ταξιδιωτικές συμβουλές για τους οπαδούς της Γουλβς από τη βρετανική πρεσβεία!

Συμβουλές για τους οπαδούς που θα ταξιδέψουν στην Ελλάδα για τον αγώνα της Γουλβς με τον Ολυμπιακό στις 12 Μαρτίου, δημοσιοποίησε η Βρετανική Πρεσβεία Αθηνών. Οι οδηγίες-κατευθύνσεις των Άγγλων έχουν ως δεδομένο ότι το παιχνίδι θα γίνει παρουσία φιλάθλων.

Ταξιδιωτικές συμβουλές για τους οπαδούς της Γουλβς από τη βρετανική πρεσβεία!

Διαβατήρια και θεωρήσεις

Δεν χρειάζεστε θεώρηση για να ταξιδέψετε στην Ελλάδα, αλλά το διαβατήριό σας πρέπει να ισχύει για την προτεινόμενη διάρκεια της διαμονής σας.

Ολυμπιακός - Γουλβς: Η UEFA αποφασίζει - Τι αποφάσισε σε ανάλογες περιπτώσεις

Θυμηθείτε την ευρωπαϊκή κάρτα ασφάλισης ασθένειας (EHIC), αλλά και να πάρετε την ταξιδιωτική ασφάλιση, ακόμη και αν πρόκειται μόνο για μία νύχτα - θα μπορούσε να σας εξοικονομήσει πολλά χρήματα αν αντιμετωπίζετε δυσκολίες

Γιατί δεν πήγε ο Μαρτίνς στην Αγγλία να δει την Γουλβς

Πρέπει να μεταφέρετε ταυτότητα μαζί σας ανά πάσα στιγμή - θα χρειαστεί να μεταφέρετε το διαβατήριό σας στον αγώνα για να αποκτήσετε πρόσβαση στο γήπεδο

Οπαδοί της Γουλβς για το κεκλεισμένων των θυρών ματς με τον Ολυμπιακό: «Ανέκδοτο, τραγωδία»

Αν χάσετε το διαβατήριό σας θα χρειαστεί να υποβάλετε αίτηση ηλεκτρονικά για να λάβετε ένα ταξιδιωτικό έγγραφο επείγουσας ανάγκης και να το παραλάβετε από την βρετανική πρεσβεία στην Αθήνα την επόμενη εργάσιμη ημέρα. Αυτό θα μπορούσε να σημαίνει ότι θα χάσετε την πτήση της επιστροφής και θα πρέπει να πληρώσετε για άλλη πτήση εκτός από την πληρωμή για την ETD

Ταξιδέψτε στο γήπεδο

Θα υπάρχουν λεωφορεία για τους οπαδούς της Γουλβς. Αυτά τα λεωφορεία θα φύγουν από κεντρικό σημείο στην Αθήνα. Οι οπαδοί της Γουλβς που δεν θα πάρουν το λεωφορείο, συμβουλεύονται να μετακινηθούν στο γήπεδο με ταξί.

Στον αγώνα

Οι πύλες ανοίγουν στις 8μ.μ., δύο ώρες πριν από το ξεκίνημα.

Οι οπαδοί πρέπει να φτάσουν στο γήπεδο νωρίς, καθώς η είσοδος γίνεται μόνο με εισιτήριο και κωδικό. Η σάρωση απαιτεί κάποιο χρόνο.

Ολυμπιακός-Γουλβς: Στον Ρέντη φουλάρουν για τους Άγγλους

Θα γίνει σωματική έρευνα από αστυνομικούς πριν από την είσοδο στο γήπεδο. Όλα τα τουρνικέ είναι ηλεκτρονικά και αποκλειστικά για τους οπαδούς της ομάδας.

Ολυμπιακός-Γουλβς: Επαφή της UEFA με την Κυβέρνηση

Οι φιλοξενούμενοι μπορούν να απολαύσουν αποκλειστικά αναψυκτικά και εγκαταστάσεις τουαλέτας. Η εξέδρα είναι καλά σηματοδοτημένη και οι οπαδοί θα έχουν μια υπέροχη θέα του γηπέδου, αν και με ένα δίχτυ μπροστά τους.

Πρώτο κρούσμα κορονοϊού στο Γούλβερχαμπτον

Μετά τον αγώνα, οι φιλοξενούμενοι θα παραμείνουν στην εξέδρας για περίπου 30 λεπτά. Παρακαλούμε να είστε υπομονετικοί με τις αρχές, θα γίνουν ανακοινώσεις για να σας ενημερώσουμε.

Τι γίνεται με το Ολυμπιακός-Γουλβς, σε επαφή με την UEFA

Οι οπαδοί, ίσως χρειαστεί να ελεγχθούν περισσότερο από μία φορά κατά την προσέγγιση στο γήπεδο.

Κωνσταντόπουλος για Γουλβς, Τραορέ και Τσιμίκα

Δεν επιτρέπεται η κατανάλωση αλκοόλ στον αγώνα. Στους οπαδούς που είναι, δεν θα επιτραπεί η είσοδος.

Λάβετε υπόψη ότι η επεισοδιακή συμπεριφορά, ιδιαίτερα μετά από κατανάλωση αλκοόλ, μπορεί να μην είναι ανεκτή από τις ελληνικές αρχές.

Ολυμπιακός-Γουλβς: Μία «μάχη» με φόντο τον Μέντες

Παρακαλώ σημειώστε ότι τα παρακάτω στοιχεία ΔΕΝ επιτρέπονται στο γήπεδο [αυτή η λίστα μπορεί να μην είναι εξαντλητική]: όπλα, πιθανά όπλα, πυροτεχνήματα, ποτά, αλκοόλ, ναρκωτικά, ιστοί σημαίας άνω του 1m, σημαίες άνω των 1.5 x 2m, μεγάλες κάμερες, ζώα, διαφημιστικό υλικό, κουτιά σπρέι, αποσκευές, ρολά τουαλέτας / κουζίνας και μεγαφωνα.

Συμβουλές

Προσέξτε για πορτοφολάδες σε πολυσύχναστες τουριστικές περιοχές και σε μέσα μαζικής μεταφοράς, ειδικά στα κεντρικά μέρη της Αθήνας. Κρατήστε μια φωτοτυπία του διαβατηρίου σας μαζί σας. Μεταφέρετε μόνο ό,τι χρειάζεστε, αφήστε τα διαθέσιμα μετρητά και τιμαλφή στο ξενοδοχείο.