Πρώτο κρούσμα κορονοϊού στο Γούλβερχαμπτον

Διαγνώστηκε το πρώτο κρούσμα κορονοϊού στο Γουλβερχάμπτον, την πόλη στην οποία εδρεύει η Γουλβς και θα επισκεφθεί ο Ολυμπιακός στις 19 Μαρτίου.

Πρώτο κρούσμα κορονοϊού στο Γούλβερχαμπτον

Ολυμπιακός και Γουλβς αυτή τη στιγμή μπορεί να ασχολούνται με το παιχνίδι της Πέμπτης στο «Γ. Καραϊσκάκης» και για το αν θα γίνει με κόσμο ή όχι, αλλά την ίδια ώρα τα νέα που έρχονται από την Αγγλία δεν είναι καθόλου καλά. Οι αρχές του Γουλβερχάμπτον ανακοίνωσαν πως διαγνώστηκε το πρώτο κρούσμα κορονοϊού στην περιοχή.

Τι γίνεται με το Ολυμπιακός-Γουλβς, σε επαφή με την UEFA

Στην πόλη που εδρεύει η Γουλβς έχουμε και επίσημα το πρώτο κρούσμα και είναι σαφές πως από εδώ και πέρα θα ληφθούν αυστηρά μέτρα για να μην εξαπλωθεί η ασθένεια. Έχει γίνει ήδη γνωστό ότι ξεκινήσουν απολυμάνσεις σε σχολεία και σε άλλα δημόσια κτίρια.

Μη ξεχνάμε πως έχει γίνει πρόταση να διεξάγονται τα παιχνίδια με 500 οπαδούς στις κερκίδες και το απαραίτητο προσωπικό για τη λειτουργία των εγκαταστάσεων. Η οριστική απόφαση για τον τρόπο με τον οποίο θα διεξάγονται τα παιχνίδια θα παρθεί τη Δευτέρα.

Πάντως η Γουλβς είχε ήδη απαγορεύσει σε ποδοσφαιριστές και μέλη του προπονητικού επιτελείου της να έχουν σωματική επαφή με οπαδούς. Θυμίζουμε πως γι’ αυτό το παιχνίδι ο Ολυμπιακός έχει προμηθευτεί 1.500 εισιτήρια επομένως με ενδιαφέρον αναμένεται η απόφαση και για τη ρεβάνς με τη Γουλβς.