Ολυμπιακός-Γουλβς: Μία «μάχη» με φόντο τον Μέντες

Ο ατζέντης, Ζόρζε Μέντες είναι το πρόσωπο που ενώνει Ολυμπιακό και Γουλβς. Πόσοι ποδοσφαιριστές του ανήκουν και το πάρε-δώσε των δύο ομάδων.

Ολυμπιακός-Γουλβς: Μία «μάχη» με φόντο τον Μέντες

Η Γουλβς έπαιξε και το τελευταίο της παιχνίδι πριν τον αγώνα με τον Ολυμπιακό. Οι «λύκοι» έμειναν στο 0-0 με τη Μπράιτον και πλέον στρέφουν την προσοχή τους στην πρώτη αναμέτρηση με τους Πειραιώτες για τη φάση των «16». Ένα ζευγάρι με τεράστιο ενδιαφέρον και με δύο ομάδες που έχουν πολλά κοινά στοιχεία.

Το βασικό που ενώνει Ολυμπιακό και Γουλβς είναι έντονη πορτογαλική επιρροή που υπάρχει. Οι δύο αντίπαλοι έχουν εμπιστευτεί την τεχνική τους ηγεσία σε Πορτογάλους προπονητές, τον Πέδρο Μαρτίνς και τον Νούνο Εσπιρίτο. Εκτός της πορτογαλικής επιρροής που υπάρχει τις δύο ομάδες ενώνει ακόμη ένα πρόσωπο.

Ο λόγος για τον ατζέντη, Ζόρζε Μέντες, ο οποίος ασκεί μεγάλη επιρροή στη Γουλβς, ενώ από την άλλη κάνει αρκετές δουλειές και με τον Ολυμπιακό. Ο σπουδαίος ατζέντης έχει έξι ποδοσφαιριστές του στη Γουλβς. Συγκεκριμένα στο γραφείο του ανήκουν οι Ρούμπεν Νέβες (αμυντικό χαφ), Ντιόγκο Ζότα (εξτρέμ), Ρουί Πατρίσιο (τερματοφύλακας), Ντανιέλ Ποντένσε (εξτρέμ), Ζοάο Μουτίνιο (χαφ) και Πέδρο Νέτο (επιθετικός).

Στον Ολυμπιακό αυτή τη στιγμή έχει δύο πελάτες του. Πρόκειται για τον Ζοσέ Σα, τον οποίο το περασμένο καλοκαίρι αγόρασαν οι Πειραιώτες από την Πόρτο και τον Αχμέντ Χασάν, ο οποίος επέστρεψε τον Ιανουάριο. Οι «ερυθρόλευκοι» πέρσι είχαν τέσσερις ποδοσφαιριστές του Μέντες στο ρόστερ τους.

Ο Ζόρζε Μέντες είναι ένα πρόσωπο που ενώνει τους δύο συλλόγους και η μεταγραφή του Ντανιέλ Ποντένσε δεν είναι το πρώτο πάρε-δώσε που είχαν οι δυο τους. Θυμίζουμε πως πέρσι ο Ολυμπιακός είχε πάρει με τη μορφή του δανεισμού από τη Γουλβς τον Ροντερίκ Μιράντα.