Γιατί δεν πήγε ο Μαρτίνς στην Αγγλία να δει την Γουλβς

Ο Πέδρο Μαρτίνς επέλεξε να δει τηλεοπτικά το Γουλβς – Μπράιτον (0-0) και υπήρχε λόγος που δεν ταξίδεψε στην Αγγλία για να «κατασκοπεύσει» τους «λύκους» από κοντά.

Γιατί δεν πήγε ο Μαρτίνς στην Αγγλία να δει την Γουλβς

Δεν πήγε τελικά ο Πέδρο Μαρτίνς στην Αγγλία για να δει από κοντά το Γουλβς – Μπράιτον (0-0). Είχε αναπτυχθεί μία φημολογία ότι σκεφτόταν να κάνει το ταξίδι, ωστόσο, ο Πορτογάλος αποφάσισε να δει το παιχνίδι από την τηλεόραση.

Την περασμένη εβδομάδα είχε στείλει τον αναλυτή Γιώργο Μαρτάκο στο Λονδίνο και την είδε από κοντά στο διπλό που πήρε επί της Τότεναμ.

Ποιος ο λόγος που ο Μαρτίνς αποφάσισε να μην πάει στο Γουλβερχάμπτον να την «τσεκάρει» κι εκείνος από κοντά; Ο Πορτογάλος σε γενικές γραμμές γνωρίζει ποια είναι η Γουλβς. Την παρακολουθεί από το ξεκίνημα της σεζόν, γιατί πρόκειται για μία ομάδα που δεν θυμίζει σε τίποτα αγγλικό κλαμπ. Συν τοις άλλοις, του αρέσει πολύ η δουλειά του Νούνο και για αυτό το λόγο την ξέρω απέξω κι ανακατωτά.

Οπότε θεώρησε, έχοντας στα χέρια του και το βίντεο από το ματς με την Τότεναμ, ότι δεν θα γινόταν… σοφότερος αν την έβλεπε και κόντρα στην Μπράιτον. Την Γουλβς την βλέπει ανελλιπώς από τον Αύγουστο και την γνωρίζει σαν την παλάμη του. Κι αυτό που λέει και ξαναλέει στις διάφορες συζητήσεις του στον Ρέντη, είναι ότι η Γουλβς δεν έχει καμία σχέση με την Άρσεναλ. Την θεωρεί κατά πολύ ανώτερη της Άρσεναλ για την ακρίβεια.

Γουλβς - Μπράιτον 0-0: «Οι γλάροι» έδειξαν τον τρόπο στον Ολυμπιακό (highlights)