Οπαδοί της Γουλβς για το κεκλεισμένων των θυρών ματς με τον Ολυμπιακό: «Ανέκδοτο, τραγωδία»

Έντονες αντιδράσεις από τους οπαδούς της Γουλβς, μόλις πληροφορήθηκαν ότι το παιχνίδι για τους "16" του Europa League με τον Ολυμπιακό θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών.

Οπαδοί της Γουλβς για το κεκλεισμένων των θυρών ματς με τον Ολυμπιακό: «Ανέκδοτο, τραγωδία»

Απογοήτευση και οργή έχει προκαλέσει στους οπαδούς της Γουλβς που ετοιμάζονταν να ταξιδέψουν στην Ελλάδα για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, η απόφαση της Ελληνικής Κυβέρνησης, να γίνουν όλα τα παιχνίδια κεκλεισμένων των θυρών για το επόμενο δεκαπενθήμερο.

Πρώτο κρούσμα κορονοϊού στο Γούλβερχαμπτον

Οι περισσότεροι σκέφτονται τα χρήματα που θα χάσουν με τις ακυρώσεις του ταξιδιού, χαρακτηρίζοντας "ανέκδοτο" και "τραγωδία" την απόφαση.

Παράλληλα εκφράζουν την ανησυχία τους μήπως η UEFA, με τη σειρά της, επιβάλει μεγαλύτερο περιορισμό και γίνει και το παιχνίδι στην Αγγλία χωρίς την παρουσία του κόσμου.

Άλλοι το βλέπουν ως ευκαιρία για μίνι-διακοπές, αναφέροντας ότι δεν θα ακυρώσουν το ταξίδι τους, παρότι δεν θα μπορέσουν να είναι παρόντες στις εξέδρες του "Γ. Καραϊσκάκης".

Όλοι οι αγώνες που θα γίνουν κεκλεισμένων των θυρών στην Ελλάδα

Και φυσικά, υπάρχουν και αυτοί που αναρωτιούνται αν η Ελληνική Κυβέρνηση θα πληρώσει τα χρήματα για τις κρατήσεις που έχουν ήδη γίνει για αεροπορικά εισιτήρια και ξενοδοχεία.

Μερικά από τα σχόλια των οπαδών της Γουλβς στο twitter