Ολυμπιακός-Γουλβς: Επαφή της UEFA με την Κυβέρνηση

Τη Δευτέρα στελέχη της UEFA θα επικοινωνήσουν με την Κυβέρνηση προκειμένου να ενημερωθούν για τη σοβαρότητα της κατάστασης και να αποφασίσουν τι θα γίνει με το Ολυμπιακός-Γουλβς.

Ολυμπιακός-Γουλβς: Επαφή της UEFA με την Κυβέρνηση

Με αγωνία ο κόσμος περιμένει να μάθει τι θα συμβεί με το παιχνίδι του Ολυμπιακού κόντρα στη Γουλβς για τη φάση των «16» του Europa League. Το υπουργείο Υγείας ανακοίνωσε έκτακτα μέτρα εξαιτίας της εξάπλωσης του κορονοϊού και σύμφωνα με αυτά οι αθλητικές δραστηριότητες των επόμενων δύο εβδομάδων θα γίνουν χωρίς θεατές.

Τι γίνεται με το Ολυμπιακός-Γουλβς, σε επαφή με την UEFA

Επομένως έχει προκύψει θέμα με το εντός έδρας παιχνίδι της Πέμπτης και ο κόσμος περιμένει να μάθει αν θα ισχύσει το μέτρο και για την αναμέτρηση του Europa League. Μέχρι να παρθεί η οριστική απόφαση από την UEFA κανείς δεν μπορεί να ξέρει τι θα συμβεί.

Πρώτο κρούσμα κορονοϊού στο Γούλβερχαμπτον

Η τελευταία εξέλιξη που υπάρχει για την τύχη του αγώνα ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Γουλβς θέλει την Κυβέρνηση να έχει μία επικοινωνία τη Δευτέρα με στελέχη της UEFA. Η ομοσπονδία θέλει να ενημερωθεί για τη σοβαρότητα της κατάστασης και για τους λόγους που πάρθηκαν αυτά τα μέτρα.

Αυτή τη στιγμή σοβαρό πρόβλημα για τη διεξαγωγή του αγώνα κεκλεισμένων των θυρών είναι οι 1.100 Άγγλοι που έχουν προμηθευτεί εισιτήρια για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό. Όλος αυτός ο κόσμος έχει κλείσει αεροπορικά εισιτήρια για να έρθει στην Ελλάδα, όπως και ξενοδοχεία για να μείνει αυτές τις ημέρες. Είναι ένα θέμα το τι θα γίνει με τους οπαδούς που έχουν πάρει εισιτήρια και σκόπευαν να ταξιδέψουν στη χώρα μας.

Αν θα ανοίξουν οι πόρτες του «Γ. Καραϊσκάκης» την Πέμπτη το βράδυ ή όχι θα αποφασιστεί οριστικά τη Δευτέρα έπειτα από τη συνάντηση της UEFA με την Κυβέρνηση, η οποία θα ενημερώσει την ομοσπονδία για τη σοβαρότητα της κατάστασης.