Ολυμπιακός - Γουλβς: Η UEFA αποφασίζει - Τι αποφάσισε σε ανάλογες περιπτώσεις

Κεκλεισμένων των θυρών ή με κόσμο κατ' εξαίρεση; Η UEFA αποφασίζει για το Ολυμπιακός - Γουλβς - Στην αναμονή για τον... κορονοϊό, οι φίλοι του Ολυμπιακού και 1.100 φίλοι της Γουλβς.

Ολυμπιακός - Γουλβς: Η UEFA αποφασίζει - Τι αποφάσισε σε ανάλογες περιπτώσεις

Καθώς οι χώρες σε όλο τον κόσμο προσπαθούν να καταπολεμήσουν τον κορονοϊό, η επίδρασή του στον αθλητισμό συνεχίζει να αυξάνεται. Καθώς ο ιός εξαπλώνεται σε όλο τον κόσμο, οι αγώνες του Champions League και του Europa League πλήττονται ολοένα και περισσότερο.

Την περασμένη Πέμπτη, η UEFA ανακοίνωσε ότι ο αγώνας της Αταλάντα με τη Βαλένθια θα διεξαχθεί με κλειστές τις πόρτες στο Μεστάγια, αύριο Τρίτη (10/3) στον αγώνα ρεβάνς των δύο ομάδων για τους "16" του Champions League.

Ολυμπιακός-Γουλβς: Επαφή της UEFA με την Κυβέρνηση

Επαφές με το Υπουργείο Υγείας στην Ισπανία

Η απόφαση αυτή πάρθηκε από την Ευρωπαϊκή Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία λόγω του κύματος κορονοϊού που εξαπλώνεται με ταχύτητα σε όλο τον κόσμο. Οι άνθρωποι της UEFA ανέφεραν στην ανακοίνωση τους πως προχώρησαν σε αυτή την κίνηση μετά από την επαφή που είχαν τόσο με την ισπανική ομοσπονδία όσο και με το Υπουργείο Υγείας στην Ισπανία.
Κεκλεισμένων των θυρών θα γίνει επίσης και η αναμέτρηση Ίντερ-Χετάφε για το Europa League.

Τι γίνεται με το Ολυμπιακός-Γουλβς, σε επαφή με την UEFA

Το Παρί - Μπορούσια

Στη Γαλλία, ο αγώνας ανάμεσα στο Στρασβούργο και την Παρί Σεν Ζερμέν αναβλήθηκε λόγω της έξαρσης του κορονοϊού και θα οριστεί σε νέα ημερομηνία ενώ την περασμένη Τρίτη, η Υπουργός Αθλητισμού και Νεολαίας, Ροξάνα Μαρατσινεάνου γνωστοποίησε ότι ο αγώνας της Παρί Σεν Ζερμέν με το Μπορούσια Ντόρτμουντ, για το Champions League, την Τετάρτη 11 Μαρτίου θα διεξαχθεί χωρίς κόσμο. Αυτό αποφασίστηκε από τη στιγμή που στη Γαλλία τα κρούσματα ξεπέρασαν τα 100.

Πρώτο κρούσμα κορονοϊού στο Γούλβερχαμπτον

Το πιθανότερο σενάριο

Είναι σαφές ότι αυτό είναι το πιθανότερο σενάριο και για το Ολυμπιακός - Γουλβς. Να διεξαχθεί δηλαδή κεκλεισμένων των θυρών. Αυτή τη στιγμή το μεγάλο πρόβλημα για τη διεξαγωγή του αγώνα κεκλεισμένων των θυρών είναι οι 1.100 Άγγλοι που έχουν προμηθευτεί εισιτήρια για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό. Όλος αυτός ο κόσμος έχει κλείσει αεροπορικά εισιτήρια για να έρθει στην Ελλάδα, όπως και ξενοδοχεία για να μείνει αυτές τις ημέρες. Είναι ένα θέμα το τι θα γίνει με τους οπαδούς που έχουν πάρει εισιτήρια και σκόπευαν να ταξιδέψουν στη χώρα μας