Ολυμπιακός-Γουλβς: Στον Ρέντη φουλάρουν για τους Άγγλους

Το μυαλό είναι μόνο στη Γουλβς και στον Ολυμπιακό μένουν ανεπηρέαστοι απ’ όσα συμβαίνουν εκτός αγωνιστικού χώρου συνεχίζοντας την προετοιμασία τους για το ματς της Πέμπτης. Η «μάχη» του Καφού για την Τούμπα.

Ολυμπιακός-Γουλβς: Στον Ρέντη φουλάρουν για τους Άγγλους

Η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το παιχνίδι με τη Γουλβς συνεχίζεται κανονικά και ανεπηρέαστα απ’ όσα συμβαίνουν στο εξωγαωνιστικό κομμάτι του συγκεκριμένου αγώνα. Οι Πειραιώτες το πρωί της Κυριακής προπονήθηκαν στον Ρέντη με το μυαλό τους να είναι στο μεγάλο ματς με τους «λύκους» για τους «16» του Europa League.

Οι Καφού, Μπρούνο και Αλέν συνέχισαν τα ατομικά τους προγράμματα, αφού ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς. Ο πρώτος αναμένεται εντός της εβδομάδας να ακολουθήσει κανονικά το πρόγραμμα με την υπόλοιπη ομάδα. Επί της ουσίας κάνει αγώνα δρόμου για να παίξει στο παιχνίδι της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Το πιθανότερο είναι να συμπεριληφθεί στην αποστολή. Όσον αφορά στον Αλέν και αυτός εντός της εβδομάδας αναμένεται να τεθεί στη διάθεση του προπονητή του.

Κατά τα άλλα ο Πέδρο Μαρτίνς και οι συνεργάτες του αυτές τις ημέρες έχουν περάσει από κόσκινο τη Γουλβς. Ο Πορτογάλος κόουτς των «ερυθρόλευκων» παρακολούθησε και τον αγώνα με τη Μπράιτον και έχει ήδη σχηματίσει μία πιο ολοκληρωμένη άποψη για τους «λύκους».

Ακόμη δεν έχει πει το παραμικρό στους ποδοσφαιριστές του για την αναμέτρηση της Πέμπτης. Ο 49χρονος τεχνικός ούτε βίντεο έχει δείξει, ούτε έχει κάνει κάποια ομιλία που να έχει σχέση με την αναμέτρηση κόντρα στη Γουλβς. Αυτό αναμένεται να συμβεί από τη Δευτέρα με τον Πέδρο Μαρτίνς να δείχνει στους ποδοσφαιριστές του πιο ξεκάθαρα το πλάνο του ενόψει της Γουλβς.