Φιορεντίνα: Εκτίμηση για μόνο 3.000 οπαδούς (αντί για 9.000) στον τελικό κόντρα στον Ολυμπιακό

Ο πρόεδρος της Ένωσης των οπαδών της Φιορεντίνα, Φεντερίκο Ντε Σινόπολι, μίλησε για την παρουσία των Ιταλών φιλάθλων στον τελικό του Conference League κόντρα στον Ολυμπιακό.

Φιορεντίνα: Εκτίμηση για μόνο 3.000 οπαδούς (αντί για 9.000) στον τελικό κόντρα στον Ολυμπιακό

Η UEFA μπορεί να διαθέτει από 9.000 εισιτήρια σε Ολυμπιακό και Φιορεντίνα για τη μεταξύ τους σύγκρουση στον τελικό του Conference League, ωστόσο στην Ιταλία υπάρχει η εκτίμηση ότι οι οπαδοί των «βιόλα» που θα έρθουν στη χώρα μας για το παιχνίδι με πρόκειται να ξεπερνούν τους 3.000.

Πιο συγκεκριμένα, σε δηλώσεις του στα Μέσα της γειτονικής χώρας ο πρόεδρος της Ένωσης των οπαδών της Φιορεντίνα, Φεντερίκο Ντε Σινόπολι, είπε:

«Είναι μια περίπλοκη εκδρομή γιατί σε αντίθεση με την περσινή στην Πράγα, όπου μπορούσες να πας και οδικώς, στην Αθήνα μπορείς να πας μόνο αεροπορικώς και τα έξοδα είναι πολλά. Επιπλέον, δεν είναι καθόλου εύκολο να κλείσεις πτήσεις τσάρτερ στην Ιταλία. Για να είμαι ακριβής, υπάρχει και η λύση του να πας οδικώς, αλλά μιλάμε για 1.500 χιλιόμετρα, μέσω Ηγουμενίτσας, να διασχίσεις μετά τη μισή Ελλάδα…

Το Μέσο που προτιμούν οι περισσότεροι, όπως είναι λογικό, είναι το αεροπλάνο αλλά ακόμη και με τσάρτερ θα χρειαστείς μίνιμουμ 440 ευρώ για τα μέλη και 460 ευρώ για τα μη μέλη, συν φυσικά το εισιτήριο του αγώνα. Αυτή τη στιγμή η εκτίμηση που υπάρχει, δυστυχώς, κάνει λόγο για εκδρομή 3.000 οπαδών.

Αυτό σημαίνει ότι τα εισιτήρια που θα επιστραφούν θα δοθούν στον Ολυμπιακό, σίγουρα δεν θα αφήσει κενές θέσεις η UEFA, άρα θα είναι σαν να παίζουμε στην έδρα του αντιπάλου».