Ατζούν: «Είχαμε συμφωνήσει με τον Πέδρο Μαρτίνς»

Ο ιδιοκτήτης της Χαλ, Ατζούν Ιλιτζάλι, αποκάλυψε τα όσα έγιναν με τον Πέδρο Μαρτίνς τον Οκτώβριο του 2022, μετά την αποχώρηση του Πορτογάλου από τον Ολυμπιακό.

Ατζούν: «Είχαμε συμφωνήσει με τον Πέδρο Μαρτίνς»

Ο ιδιοκτήτης της Χαλ, Ατζούν Ιλιτζάλι, αποκάλυψε ότι ο Πέδρο Μαρτίνς μετά την αποχώρησή του από τον Ολυμπιακό είχε συμφωνήσει για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της αγγλικής ομάδας, ωστόσο προτίμησε τελικά να συνεχίσει την προπονητική του καριέρα στην Αλ Γκαράφα.

«Ένα από τα πράγματα που βίωσα ως ιδιοκτήτης της Χαλ ήταν όταν δώσαμε τα χέρια με τον Πορτογάλο Πέδρο Μαρτίνς. Κάποιος όμως του… χάλασε το μυαλό και πήγε στην Αραβία.

Νομίζω πως τα χρήματα ήταν ο λόγος εκείνη τη στιγμή. Ήμουν χαρούμενος που δεν ήρθε τελικά σε εμάς γιατί οποιοσδήποτε θα προτιμούσε στην καριέρα του τα χρήματα από το να παλέψει μαζί μας για την Premier League. Νομίζω πως από το πρώτο λεπτό δεν βρισκόμασταν στην ίδια κατεύθυνση.

Δεν απογοητεύτηκα καθόλου. Δεν μπορούμε να έχουμε τις ίδιες ιδέες. Σεβάστηκα ότι πήγε να εργαστεί εκεί. Στην ομάδα μας όμως χρειαζόμαστε έναν μαχητή και πιθανότητα ο Τιμ Βάλτερ (σ.σ.: πρώην Στουτγκάρδη και Αμβούργο) θα έρθει στη Χαλ», τόνισε χαρακτηριστικά.