Final Four: Ο Τούρκος πρέσβης στο ξενοδοχείο ύστερα από την ένταση με Αταμάν

Μέχρι και ο Τούρκος πρέσβης στη Γερμανία πήγε στο ξενοδοχείο για να λυθεί η παρεξήγηση ανάμεσα στον Εργκίν Αταμάν και τους ανθρώπους της Φενέρμπαχτσε. 

Final Four: Ο Τούρκος πρέσβης στο ξενοδοχείο ύστερα από την ένταση με Αταμάν

Απίστευτο σκηνικό στο Βερολίνο, λίγο πριν την έναρξη του Final Four. Η επεισοδιακή άφιξη του Παναθηναϊκού στο ξενοδοχείο που φιλοξενούνται οι τέσσερις φιναλίστ της Euroleague, είχε και… δεύτερο ημίχρονο, με πρωταγωνιστές τον Εργκίν Αταμάν και τις αστυνομικές δυνάμεις.

Συγκεκριμένα, σε κάποια στιγμή ο προπονητής του Παναθηναϊκού βρέθηκε στο έδαφος, με τον Εργκίν Αταμάν να ισχυρίζεται πως η πτώση του προήλθε από σπρώξιμο αστυνομικού! Ο Τούρκος προπονητής σηκώθηκε αμέσως και άρχισε να φωνάζει έξαλλος, ζητώντας να επιστρέψει η αποστολή του Παναθηναϊκού στην Αθήνα!

Αμέσως ο Αταμάν κάθισε στο λόμπι του ξενοδοχείου προκειμένου να ηρεμήσει, υπό την επίβλεψη αστυνομικής δύναμης, ενώ την ίδια ώρα, ένας Τούρκος φίλαθλος της Φενέρ, που παρέμεινε και αυτός στο ξενοδοχείο, ισχυρίστηκε από την πλευρά του πως είχε τραύματα στον λαιμό, από γρατζουνιά που προήλθε από την σύζυγο του προπονητή του Παναθηναϊκού.

Είναι χαρακτηριστικό πως στο ξενοδοχείο έφτασε μέχρι και ο Τούρκος Πρέσβης στο Βερολίνο, ενώ οι διαβουλεύσεις ανάμεσα σε Αστυνομία, Αταμάν, καθώς και τον Πρέσβη της Τουρκίας, κράτησαν μέχρι αργά.