Αντετοκούνμπο για Ιακωβίδη: «Τεράστιο συγγνώμη, αυτά τα βάρη δεν πρέπει να τα σηκώσεις μόνος σου»

Ο Γιάννης και ο Θανάσης Αντετοκούνμπο αναφέρθηκαν στις δηλώσεις του Θοδωρή Ιακωβίδη για τις συνθήκες που αντιμετώπιζε ως αθλητής της Άρσης Βαρών. 

Αντετοκούνμπο για Ιακωβίδη: «Τεράστιο συγγνώμη, αυτά τα βάρη δεν πρέπει να τα σηκώσεις μόνος σου»

Με το τρόπαιο του ΝΒΑ έφτασαν στην Ελλάδα ο Γιάννης και ο Θανάσης Αντετοκούνμπο. Τα δύο αδέλφια παραχώρησαν συνέντευξη Τύπου στο «Ελ. Βενιζέλος» για τη νέα τους επιτυχία με τους Μιλγουόκι Μπακς, ενώ δεν δίστασαν να αναφερθούν και στο ζήτημα του Θοδωρή Ιακωβίδη.

Ιακωβίδης: «Υπήρξαν στιγμές που δεν είχα βενζίνη» (vid)

Τόσο ο Θανάσης, όσο και ο Γιάννης δήλωσε πως βρίσκονται στο πλευρά του Έλληνα αρσιβαρίστα ζητώντας του παράλληλα μία τεράστια συγγνώμη.

Αντετοκούνμπο: «Δεν σταματάμε να δουλεύουμε, ακόμα κι αν γίναμε MVP ή πρωταθλητές NBA»

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είπε: «Το να είσαι στο τοπ επίπεδο είναι δύσκολο. Τα περισσότερα βράδια στο Μιλγουόκι ήμουν μόνο μου με την οικογένειά μου. Είναι βαρύ όλο αυτό που περνάς όταν είσαι αθλητής. Δεν το συζητάνε οι αθλητές γιατί όταν λένε τους απαντάνε ''έλα μωρέ παίρνεις εκατομμύρια''. Χάρηκα που βγήκε και έκλαψε. Έβγαλε τα συναισθήματα του. Δεν τον ξέρω τον Θοδωρή, αλλά μιλήσαμε λίγο στo Instagram. Αυτά τα βάρη δεν πρέπει να τα σηκώσεις μόνος του. Όπως και ο Καλαϊτζάκης που θα έρθει στους πρωταθλητές Μπακς. Πρέπει να τον στηρίξουμε».

Ιακωβίδης: «Ήταν ο τελευταίος μου αγώνας, δεν αντέχω άλλο αυτήν την κατάσταση» (vid)

Από την πλευρά του ο Θανάσης Αντετοκούνμπο σχολίασε: «Τεράστιο συγγνώμη στο Θοδωρή απ 'όλους μας. Και στον επόμενο Θοδωρή. Δεν γίνεται να σηκώσει μόνος του αυτά τα βάρη. Όλοι είμαστε μαζί του».