Ιακωβίδης: «Υπήρξαν στιγμές που δεν είχα βενζίνη» (vid)

Ο Θοδωρής Ιακωβίδης αναφέρθηκε με νέες του δηλώσεις στα εμπόδια που βρέθηκαν καθημερινά στο δρόμο του μέχρι να φτάσει στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο

Ιακωβίδης: «Υπήρξαν στιγμές που δεν είχα βενζίνη» (vid)

Ο Θοδωρής Ιακωβίδης ολοκλήρωσε την προσπάθειά του στον προκριματικό της κατηγορίας 96κ. στο Β' γκρουπ του Ολυμπιακού τουρνουά Άρσης Βαρών χωρίς να καταφέρει να εξασφαλίσει την πρόκρισή του στον τελικό.

Ιακωβίδης: «Ήταν ο τελευταίος μου αγώνας, δεν αντέχω άλλο αυτήν την κατάσταση» (vid)

Μετά την παρουσία του στο Τόκιο και φανερά πικραμένος, ο Έλληνας πρωταθλητής ανακοίνωσε την απόσυρσή του λόγω των προβλημάτων που αντιμετωπίζει καθημερινά στις προπονήσεις του.

Αυγενάκης για Ιακωβίδη: «Θα ξανασκεφτεί την απόφασή του να σταματήσει»

Με νέες του δηλώσεις στο Open TV αναφέρθηκε στα όσα βίωσε πριν κατακτήσει την πρόκριση στο κορυφαίο αθλητικό γεγονός του πλανήτη.

Πύρρος Δήμας για Ιακωβίδη: «Με συγχωρείς Θοδωρή»

Αρχικά είπε: «Ευχαριστώ τους άγνωστους που με αγκάλιασαν. Το πρόβλημα δεν είναι να μπαλώσουν τον Θοδωρή. Υπάρχουν άλλοι τόσοι Θοδωρήδες, τόσοι αθλητές που χρειάζονται στήριξη. Σταματώ, διότι ζηλεύω τους συναθλητές μου που έχουν τα πάντα από τις χώρες τους και εγώ δεν μπορώ να το έχω για να είμαι στο ίδιο επίπεδο μαζί τους».

Ο Βαλέριος Λεωνίδης καταγγέλει για το θέμα Ιακωβίδη «Πού ήταν τόσο καιρό ο Πύρρος;»

Για την στήριξη του κόσμου και την συνέχεια της καριέρα του: «Μακάρι να είναι η αρχή. Εγώ θέλω να συνεχίσω. Ο αθλητής μέσα μου ζει, υπάρχει, θέλει να αγωνιστεί ξανά. Αν αλλάξουν οι συνθήκες, θα συνεχίσω. Αλλά δεν το βρίσκω ηθικό να συνεχίσω εγώ με χορηγούς για άλλη μια τριετία και να υπάρχουν οι υπόλοιποι που θα τραβάνε τον ίδιο Γολγοθά. Θέλω ο κρατικός μηχανισμός να βοηθήσει όλους τους αθλητές, να βοηθήσει έμπρακτα».

Για τις δύσκολες στιγμές που έχει βιώσει: «Τίποτα δεν ήταν ρόδινο στην καριέρα μου. Υπήρχαν στιγμές, όπως έχω πει, που δεν ήθελα να πάω στον φυσιοθεραπευτή γιατί ήξερα ότι δεν θα μου πάρει χρήματα επειδή ήξερε ότι είμαι δύσκολα. Και με την περηφάνια μου δεν ήθελα να πάω. Υπήρξαν στιγμές που δεν είχα βενζίνη και πήγαινα με τα πόδια. Υπήρξαν πολλές τέτοιες μαύρες στιγμές».