Πληρώνει καλά το φιλικό του Μαρόκο με τη Γεωργία

Σε διεθνές φιλικό ματς που θα γίνει στην πόλη Αλ Σαρζάχ στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, το Μαρόκο αντιμετωπίζει τη Γεωργία.

Πληρώνει καλά το φιλικό του Μαρόκο με τη Γεωργία

Εκεί θα γίνει η τελική πρόβα για την παρουσία του Μαρόκο στο Μουντιάλ και την πρεμιέρα μία εβδομάδα αργότερα κόντρα στην Κροατία. Ο Βαλίντ Ρεγκραγκουί ανέλαβε τα ηνία τον περασμένο Αύγουστο αντικαθιστώντας στην τεχνική ηγεσία τον Βαχίντ Χαλίλχοτζιτς. Ποιοτικό το ρόστερ των «λιονταριών», με μόνο τρεις παίκτες να αγωνίζονται στο εγχώριο πρωτάθλημα.

Η Γεωργία βρίσκεται σε διαρκή αγωνιστική άνοδο την τελευταία διετία. Δεν είναι τυχαίο το γεγονός πως πορεύεται αήττητη στα έντεκα πιο πρόσφατα ματς, μετρώντας και εννιά νίκες στο ενεργητικό της. Λογικό να επιλέγεται ως αντίπαλος για τελική πρόβα ομάδας που θα συμμετάσχει στο Μουντιάλ.

Ο Γάλλος κόουτς Βίλι Σανιόλ ανέλαβε τα ηνία τον Φεβρουάριο του 2021 και είναι ο αναμορφωτής της ομάδας. Προτιμά επιθετικό ποδόσφαιρο, δημιουργώντας και σκοράροντας, δίχως παράλληλα να παραμελεί τα μετόπισθεν. 17 παίκτες αγωνίζονται εκτός συνόρων. Κλήθηκε ο μεσοεπιθετικός του Παναιτωλικού Σενγκέλια. Νοκ άουτ, λόγω τραυματισμού, ο σταρ-εξτρέμ Κβαρατσκέλια της Νάπολι. Πληρώνει καλά το αμφίσκορο.

ΠΡΟΤΑΣΗ

Μαρόκο-Γεωργία Γκολ-γκολ (2,10)