ΦΩΣ στο στοίχημα: Στήριγμα η Σκανδιναβία

Με τρανό παράδειγμα και οδηγό τη χθεσινή μας επιλογή με τον… αεράτο άσο (πλήρωσε στο 2,25 για όσους μας ακολούθησαν) της Σερέζο Οσάκα επί της Βίσελ Κόμπε στην Ιαπωνία, θα συνεχίσουμε και σήμερα εναλλακτικά, αποφεύγοντας τις παγίδες και τις… κακοτοπιές της πρεμιέρας στα δημοφιλή ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

ΦΩΣ στο στοίχημα: Στήριγμα η Σκανδιναβία

Σημερινό μας στήριγμα είναι η αξιόπιστη Σκανδιναβία, η οποία μας έχει πάει ταμείο ουκ ολίγες φορές και ευελπιστούμε ότι το ίδιο θα κάνει και αυτήν τη φορά. Πάμε δυνατά για άλλη μια φορά με ακλόνητη πίστη στους… βόρειους!

Ξεκινάμε από τη Φινλανδία και την αναμέτρηση της Κουόπιο με τη Χόνκα. Οι γηπεδούχοι είναι σοβαροί διεκδικητές του τίτλου τα τελευταία χρόνια, έχοντας κατακτήσει το πρωτάθλημα πρόπερσι, ενώ την περασμένη σεζόν το έχασαν οριακά από την Ελσίνκι. Φυσιολογικά, η Κουόπιο είναι ιδιαίτερα φιλόδοξη και φέτος και για να πάρει εκ νέου τα σκήπτρα από την ομάδα της πρωτεύουσας-με την οποία ισοβαθμεί στην πρώτη θέση της κατάταξης- θα πρέπει να «καθαρίζει» τέτοια παιχνίδια στην έδρα της. Η Χόνκα, βεβαίως, δεν είναι σε καμία περίπτωση ευκαταφρόνητος αντίπαλος, κάτι που μαρτυρά και η τρίτη θέση στην οποία βρίσκεται στη βαθμολογία, μόλις στο -3 από τις δύο προπορευόμενες. Ωστόσο, θεωρούμε ότι οι γηπεδούχοι εύκολα ή δύσκολα θα φτάσουν στην πολυπόθητη νίκη, η οποία μάλιστα μας προσφέρεται και σε αρκετά δελεαστική απόδοση. Άσος λοιπόν.

ΠΡΟΤΑΣΗ

Κουόπιο – Χόνκα 1 (2,05)