Ένας χρόνος Fosonline: Οι αποκαλύψεις και τα θέματα που σας έκαναν να μας «αγκαλιάσετε»

Ήταν 13 Μαρτίου  2018 όταν το «ΦΩΣ των Σπορ» συστήθηκε και «ηλεκτρονικά» στο κοινό του, που αυξάνεται μέρα με τη μέρα

Ένας χρόνος Fosonline: Οι αποκαλύψεις και τα θέματα που σας έκαναν να μας «αγκαλιάσετε»

Στον πρώτο χρόνο της διαδικτυακής μας παρουσίας σχεδόν 1.000.000 μοναδικοί επισκέπτες κάθε μήνα μας εμπιστεύονται για την αθλητική τους ενημέρωση και όχι μόνο.

Σας ευχαριστούμε

Σε αυτόν τον χρόνο τα θέματα που ξεχώρισαν ήταν πολλά. Επιλέξαμε να σας παρουσιάσουμε τα πιο «δυνατά» από αυτά, εκείνα που τράβηξαν το δικό σας ενδιαφέρον και αποκάλυψαν την αλήθεια και μόνο αυτή. Δεν είναι τυχαίο ότι 4 θέματα από το Τοπ-10 προέρχονται από την έντυπη έκδοση , κι αυτό φανερώνει την εκτίμηση που έχετε για το "Φως των Σπορ", την εφημερίδα που αγαπήσατε και εξακολουθείτε να στηρίζετε.

1. Αποκάλυψη: Έρχεται απόφαση εισαγγελέα - «σεισμός» για το ελληνικό μπάσκετ!

Το fosonline σας αποκάλυψε πρώτο τα όσα συνταρακτικά συμβαίνουν στον χώρο του ελληνικού μπάσκετ.

2. Στις 26 Νοεμβρίου τέλειωσαν όλα για τον Ολυμπιακό

Η αποκάλυψη του Αλέξη Βιρβίλη για το πώς πήγε χαμένη η σεζόν 2017-2018 για τον Ολυμπιακό στο ποδόσφαιρο. Το παιχνίδι Κέρκυρα – Ολυμπιακός 1-3 ήταν η αρχή του τέλους για τον Ολυμπιακό, αφού στο ματς αυτό συνέβη το πρώτο ατιμώρητο σοβαρό κρούσμα με τον Μάριν.

3. Οι επαφές του Ολυμπιακού με την Αδριατική Λίγκα

Η απόφαση του Ολυμπιακού να φύγει από το ΟΑΚΑ στον ημιτελικό του κυπέλλου μπάσκετ της σεζόν 2018-2019 προκάλεσε ντόμινο εξελίξεων. Οι «ερυθρόλευκοι» ξεκίνησαν άμεσα επαφές με την Αδριατική Λίγκα, προκειμένου να μελετήσουν τις επιλογές τους σε περίπτωση που δε γίνει δεκτό το αίτημα τους για ξένους διαιτητές στους αγώνες με τον Παναθηναϊκό.

4. Ο μικρός της Ακαδημίας που τρέλανε τον Μαρτίνς

Ένας ποδοσφαιριστής που ξεχωρίζει από τα τμήματα υποδομής του Ολυμπιακού είναι ο Αλέξανδρος Βοΐλης. Ο Πέδρο Μαρτίνς τον έχει από κοντά και ελπίζει ότι στο μέλλον θα βοηθήσει αρκετά την ομάδα

5. Αυτοκτονία του Ολυμπιακού με 12 ενέσεις στον Πρίντεζη

Η 13η ένεση που δεν έγινε ποτέ στο παραμορφωμένο δάκτυλο του ποδιού, το λάθος φάρμακο για μυρμηγκιά και η έγκριση για να αρχίσει τρέξιμο που προκάλεσε μόλυνση. Η σεζόν 2017-2018 βρήκε τον Ολυμπιακό αντιμέτωπο με τη Ζαλγκίρις στα playoffs της Euroleague. Τελικά οι Λιθουανοί απέκλεισαν την ομάδα του Πειραιά από το Final Four του Βελιγραδίου, σε μια σεζόν που οι «ερυθρόλευκοι» είδαν τον υπαρχηγό τους να καταρρέει στο πιο κομβικό σημείο της.

6. Τα sms του Παπαπέτρου με τον Αναστόπουλο

Ο Red Duckling αποκάλυψε τα μηνύματα που έστειλε ο Παπαπέτρου στον διαιτητή Αναστόπουλο τον Ιούνιο μετά το φάουλ στο ΣΕΦ, και τον Ιούλιο, ως παίκτης του Παναθηναϊκού.

7. Μαζί Κόκκαλης και Μαρινάκης

Τι θέλει και τι έχει μέσα του ο κόσμος του Ολυμπιακού για τους δύο διοικητικούς ηγέτες της προηγούμενης και της τωρινής εποχής.

8. Τέλος το ΣΕΦ, ο Ολυμπιακός φτιάχνει το καμίνι του

Το... έργο Λάτση, η χωρητικότητά του και τα δύο γήπεδα με τα οποία θα μοιάζει το νέο μπασκετικό σπίτι του.

9. Ο Λίσινατς υποκλίθηκε στον κόσμο του Ολυμπιακού

Ένας από τους κορυφαίους κεντρικούς στον κόσμο γνώρισε την αποθέωση στον Ρέντη μετά το ματς του Ολυμπιακού με την Τρεντίνο και τραγούδησε μαζί με τους οπαδούς.

10. Η συνέντευξη του Τζιοβάνι

Υπήρξε ένας από τους σημαντικότερους ποδοσφαιριστές στην ιστορία του Ολυμπιακού. Ο «μάγος» όπως τον φώναζαν οι οπαδοί της ομάδας του Πειραιά μίλησε στον Γιώργο Στασινόπουλο για όλους και για όλα.

Μαζί και στον πολιτισμό

Όμως, το fosonline δεν σταματά την δράση του στον αθλητισμό. Αντίθετα, ρίχνει ΦΩΣ στα θέματα πολιτισμού, βιβλίου, θεάτρου και σινεμά και προσπαθεί να σας ενημερώνει για όλα όσα συμβαίνουν στη χώρα μας:

1. Θανάσης Παπακωνσταντίνου παίζει στο μπάλα fosonline

Στο φινάλε ενός μουντιαλικού, μεταγραφικού και εξόχως συναυλιακού καλοκαιριού - ήδη με δυο sold out στην Πλατεία Νερού κι ένα πολυαναμενόμενο φθινοπωρινό διπλό repeat στην Τεχνόπολη - ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου δίνει στο fosonline την πρώτη του ποδοσφαιρική συνέντευξη.

2. Ο άγιος Κόκκαλης, ο αναρχικός γιατρός, ο συνεπής αγωνιστής

Λίγα λόγια από την Όλγα Νικολαΐδου για τον «ζωγράφο» με το κόκκινο νυστέρι

3. Οι αθυροστομίες ενός μεγάλου

Η άλλη εικόνα του νομπελίστα Γιώργου Σεφέρη, σε επιμέλεια Δημήτρη Στεφανάκη.

4. Η ατάκα του Ελευθερόπουλου που έγραψε

Kατά την παρουσίαση του μυθιστορήματος της Όλγας Νικολαϊδου «Άνεμος Ωραίος», ο πρώην τερματοφύλακας του Ολυμπιακού Δημήτρης Ελευθερόπουλος έδειξε ότι είναι εξαιρετικός άνθρωπος, χωρίς κόμπλεξ, πνευματώδης, ετοιμόλογος και αυτοσαρκαστικός.

5. Είδαμε τελικά στο casa depapel την τέλεια ληστεία;

Είδαμε τη σειρά που ανάγκασε κόσμο και κοσμάκη να υποκλιθεί στο ταλέντο των Ισπανών ληστών τραπεζών και βγάλαμε συμπεράσματα για το πόσο τέλεια ληστεία ήταν...