Αυτοκτονία του Ολυμπιακού με 12 ενέσεις στον Πρίντεζη

Η 13η ένεση που δεν έγινε ποτέ στο παραμορφωμένο δάκτυλο του ποδιού, το λάθος φάρμακο για μυρμηγκιά και η έγκριση για να αρχίσει τρέξιμο που προκάλεσε μόλυνση.

Αυτοκτονία του Ολυμπιακού με 12 ενέσεις στον Πρίντεζη

Μια σειρά από λάθη που δεν επέτρεψαν στον Γιώργο Πρίντεζη να αγωνιστεί στο τελευταίο ματς με τη Ζαλγκίρις στο Κάουνας αλλά και να παίξει με σοβαρά προβλήματα στα προηγούμενα αποκαλύπτει σήμερα στο ΦΩΣ ο Παντελής Διαμαντόπουλος.

Σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ, ο Γιώργος Πρίντεζης προκειμένου να παίξει στα προηγούμενα παιχνίδια έκανε συνολικά 12 ενέσεις. Όλα ξεκίνησαν πριν από αρκετό καιρό όταν εμφάνισε πρόβλημα με κάλους. Όμως η αρχική διάγνωση αποδείχθηκε λανθασμένη καθώς του χορηγήθηκε φάρμακο για μυρμηγκιά. Είναι χαρακτηριστικό ότι κόντρα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, στη Ρωσία, έπαιξε με τέιπ στα δάχτυλα κάτι που έκανε ακόμα πιο δύσκολη την κατάσταση καθώς αυτό προκάλεσε πληγές στο πόδι του.

Οι πληγές έκλεισαν στη συνέχεια όμως δεν υποχώρησαν οι κάλοι. Υποβλήθηκε σε επέμβαση την παραμονή του αγώνα με την Ουνικάχα Μάλαγα, στην Ανδαλουσία, η οποία ήταν επιτυχημένη με αποτέλεσμα να φύγουν οι κάλοι.

Δύο ημέρες αργότερα ο Πρίντεζης άρχισε τρέξιμο σε διάδρομο και ύστερα έσπασαν τα ράμματα και υπέστη μόλυνση.

Αυτά κράτησαν εκτός παρκέ τον Πρίντεζη και στέρησαν από τον Γιάννη Σφαιρόπουλο τις υπηρεσίες του στα πιο κρίσιμα ματς της χρονιάς.