«Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε επαφές με την Αδριατική Λίγκα»

Η ισπανική MundoDeportivo αναφέρει πως ο Ολυμπιακός έχει ξεκινήσει ήδη επαφές με την Αδριατική Λίγκα, συζητώντας τις προϋποθέσεις που χρειάζονται για να λάβει μέρος στο πρωτάθλημα. 

«Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε επαφές με την Αδριατική Λίγκα»

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός έχει ξεκαθαρίσει τις προθέσεις της. Στην ανακοίνωση τους οι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος γνωστοποίησαν τα «θέλω» τους. Ζητούν τα παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό στις ελληνικές διοργανώσεις να πραγματοποιούνται μόνο με ξένους διαιτητές, όπως και την εξαίρεση του διαιτητικού τρίου, Αναστόπουλου, Παναγιώτου και Μάνου, οι οποίοι ήταν οι ρέφερι του ημιτελικού του Κυπέλλου στο ΟΑΚΑ.

Tι θα γίνει όμως αν η ΕΟΚ δεν συμφωνήσει με τα "θέλω" του Ολυμπιακού; Προφανώς και οι Πειραιώτες θα τιμωρηθούν. Όμως, όπως έχουμε πει, οι "ερυθρόλευκοι" θα θελήσουν να φτάσουν μέχρι τέλους και από εδώ και πέρα δεν θα κάνουν ούτε βήμα πίσω.

Για αυτόν τον λόγο, λοιπόν, στο μεγάλο λιμάνι εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα, ακόμη και την αποχώρηση τους από το ελληνικό πρωτάθλημα! Σενάριο ακραίο, αλλά καθόλου απίθανο! Μάλιστα, όπως αναφέρει η ισπανική MundoDeportivo, η ΚΑΕ Ολυμπιακός έχει ήδη ξεκινήσει τις επαφές της για την συμμετοχή της στην Αδριατική Λίγκα, στην οποία λαμβάνουν μέρος ομάδες από τις πρώην γιουγκοσλαβικές χώρες (Σερβία, Κροατία, Σλοβενία, Βοσνία, Μαυροβούνιο, Σκόπια).

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, οι "ερυθρόλευκοι" έχουν ήδη ρωτήσει για τις προϋποθέσεις που χρειάζονται ώστε να αγωνιστούν στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα. Μάλιστα, υπάρχει και προηγούμενο στην Αδριατική Λίγκα, καθώς στο παρελθόν (την σεζόν 2002-2003) αγωνίστηκε εκεί και η Μακάμπι Τελ Αβίβ.