Ο μικρός της Ακαδημίας που τρελαίνει τον Μαρτίνς

Ο Αλέξανδρος Βοΐλης ήταν πρωταγωνιστής και στη νίκη των Νέων επί της αντίστοιχης ομάδας του ΠΑΣ Γιάννινα με σκορ 5-2.

Ο μικρός της Ακαδημίας που τρελαίνει τον Μαρτίνς

Η πίεση που υπάρχει στον Ολυμπιακό είναι μεγάλη, όμως, ο Πέδρο Μαρτίνς ασχολείται και με τα τμήματα υποδομής του συλλόγου. Ο Πορτογάλος τεχνικός έχει επικοινωνία με τον Ρικάρντο Πέρες, ενώ το ίδιο ισχύει και για τους συνεργάτες του, οι οποίοι είναι σε ανοιχτή γραμμή με τα στελέχη της Ακαδημίας.

Ένας ποδοσφαιριστής που ξεχωρίζει από τα τμήματα υποδομής του Ολυμπιακού είναι ο Αλέξανδρος Βοΐλης. Ο 18χρονος επιθετικός των «ερυθρόλευκων» έχει πάρει λεπτά συμμετοχής στο παιχνίδι με τον Άρη Αβάτου όταν είχε αγωνιστεί στο τελευταίο τέταρτο της αναμέτρησης.

Ήταν και στην αποστολή του αγώνα Κυπέλλου με τη Ξάνθη και γενικά ο 48χρονος τεχνικός έχει πολύ καλή άποψη για τον συγκεκριμένο παίκτη. Θεωρεί πως είναι ένα από τα σπουδαιότερα ταλέντα που έχει ο Ολυμπιακός στην Ακαδημία του.

Ο Βοΐλης ήταν πρωταγωνιστής και στη νίκη της ομάδας Νέων των Πειραιωτών με την αντίστοιχη του ΠΑΣ, το Σάββατο. Οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν με 5-2 της ομάδας της Ηπείρου και με τον Βοΐλη να κάνει εξαιρετικό ματς. Δύο ασίστ και ένα γκολ είχε στο ενεργητικό του ο νεαρός επιθετικός. Πολύ πιθανό είναι να τον δούμε στις προπονήσεις της ομάδας του Πειραιά ενόψει της ρεβάνς με τη Ξάνθη.