Τα σενάρια του ομίλου της Αργεντινής

Η Αργεντινή νίκησε το Μεξικό και έμεινε ζωντανή στο Μουντιάλ. Τι χρειάζεται για να προκριθεί στην επόμενη φάση.

Τα σενάρια του ομίλου της Αργεντινής

Ο Λιονέλ Μέσι έκανε αυτό που περίμενε όλη η Αργεντινή. Σήκωσε στις πλάτες του την ομάδα, την οδήγησε στη νίκη και την κράτησε ζωντανή στο Μουντιάλ, αφού μία ήττα θα την έστελνε… σπίτι της από πολύ νωρίς.

Η Αργεντινή την τελευταία αγωνιστική αντιμετωπίζει την πρωτοπόρο του ομίλου, Πολωνία. Με νίκη προκρίνεται ως πρώτη κάτι που το θέλει για να μην διασταυρωθεί στους "16" με τη Γαλλία. Σε ενδεχόμενη ισοπαλία τότε θα θέλει να μη νικήσει η Σαουδική Αραβία το Μεξικό. Βέβαια σε αυτό το ενδεχόμενο η πρόκριση θα παιχτεί στη διαφορά τερμάτων.

Για να πάρει την πρόκριση το Μεξικό θέλει νίκη επί της Σαουδικής Αραβίας και παράλληλα ήττα της Αργεντινής από την Πολωνία. Εάν νικήσει η Αργεντινή τότε ή το ματς μείνει στην ισοπαλία τότε το Μεξικό θα πρέπει να καλύψει τη διαφορά τερμάτων είτε από τους Ευρωπαίους είτε από τους Νοτιοαμερικανούς.

Για να προκριθεί η Πολωνία χρειάζεται νίκη ή ισοπαλία με την Αργεντινή. Σε περίπτωση που χάσει τότε δεν θέλει νίκη της Σαουδικής Αραβίας στο παιχνίδι με το Μεξικό.

Η Σαουδική Αραβία από την πλευρά της χρειάζεται μόνο νίκη απέναντι στο Μεξικό για να προκριθεί. Εάν το ματς λήξει ισόπαλο τότε θα περάσει μόνο αν η Πολωνία νικήσει την Αργεντινή.

Τελευταία αγωνιστική

Τετάρτη 30/11| 21:00

Πολωνία-Αργεντινή

Σαουδική Αραβία-Μεξικό

Η βαθμολογία

Πολωνία 4 (2-0)

Αργεντινή 3 (3-2)

Σαουδική Αραβία 3 (2-3)

Μεξικό 1 (0-2)