Άρης: Αρχίζουν οι αφίξεις...

Η αντίστροφη μέτρηση για το πρώτο ραντεβού των παικτών του Άρη έχει αρχίσει και τα επόμενα εικοσιτετράωρα οι ξένοι αθλητές της ομάδας μας θα ξεκινήσουν το ταξίδι τους με προορισμό τη Θεσσαλονίκη.

Άρης: Αρχίζουν οι αφίξεις...

Ο Μπόρις Ντάλο ανοίγει το «χορό» των αφίξεων για την ομάδα του Άρη την Πέμπτη (09/08), σε μια μέρα που οι «κίτρινοι» θα υποδεχθούν τους πέντε από τους έξι ξένους τους, ενόψει της έναρξης της προετοιμασίας, η οποία έχει οριστεί για την ερχόμενη Δευτέρα (13/08). Ο Γάλλος γκαρντ αναμένεται στη Θεσσαλονίκη στις 15:45 με πτήση από την Πράγα.

Θα ακολουθήσουν λίγο αργότερα ο Γκάρι Μπελ και ο Michale Kyser, οι οποίοι φτάνουν με την ίδια πτήση από το Άμστερνταμ στις 15:55.

Τη σκυτάλη παίρνει ο Λάκι Τζόουνς, ο οποίος είναι προγραμματισμένο να αφιχθεί στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» από την Κωνσταντινούπολη στις 20:30. Ο Ramon Harris ολοκληρώνει τον κύκλο των αφίξεων για την Πέμπτη, καθώς σύμφωνα με το πρόγραμμα, θα βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη στις 21:50 μέσω Αθήνας.

Ο Γκάρι ΜακΓκι είναι ο τελευταίος που θα πατήσει το πόδι του στην Ελλάδα, την προσεχή Δευτέρα (13/08) στις 20:30 με πτήση από την Κωνσταντινούπολη.