Κύπελλο Ελλάδας: Προκρίθηκαν Παναιτωλικός, Τρίκαλα, Ιωνικός, Βόλος, Λαμία, Παναθηναϊκός , ΟΦΗ

Στους «16» του Κυπέλλου προκρίθηκε ο Άγιος Νικόλαος, ο Ιωνικός Νικαίας, ο Βόλος, ο Παναθηναϊκός, ο Παναιτωλικός, ΟΦΗ, τα Τρίκαλα και η Λαμία.

Κύπελλο Ελλάδας: Προκρίθηκαν Παναιτωλικός, Τρίκαλα, Ιωνικός, Βόλος, Λαμία, Παναθηναϊκός , ΟΦΗ

Την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας πανηγύρισε ο Άγιος Νικόλαος καθώς επικράτησε εκτός έδρας της ΑΕ Λευκίμμης με 2-1. Ο Φουκαράκης στο 25' έδωσε το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους, αλλά οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν εννέα λεπτά μετά με τον Κωστακιώτη. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Μαυρής στο 76ο λεπτό.

Στην Ξάνθη ο Ιωνικός αν και έμεινε πίσω στο σκορ κατάφερε στη συνέχεια να γυρίσει το παιχνίδι και να πάρει τη νίκη με 2-1. Η Λαμία είχε εύκολο έργο απέναντι στην Ηλιούπολη αφού την νίκησε με 3-0. Με σκορ 3-1 ο Βόλος απέκλεισε τον Πανσερραϊκό, ενώ με 1-0 ο Παναθηναϊκός ξεπέρασε το εμπόδιο του Ατρόμητου. Την παρουσία του στον επόμενο γύρο του θεσμού εξασφάλισε και ο Παναιτωλικός μετά το 2-1 επί της Παναχαϊκής.

Την Τρίτη (26/10)

Στις λεπτομέρειες κρίθηκαν τα τρία πρώτα εισιτήρια για τους 16 του κυπέλλου Ελλάδας. Στα ματς που άνοιξαν την αυλαία της πέμπτης φάσης της διοργάνωσης, δύο ομάδες πέρασαν στα πέναλτι και μία ακόμα στο έκτο λεπτό των καθυστερήσεων.

Στο Αλκαζάρ η ΑΕΛ κατέβαλε την αντίσταση του ΠΑΣ με 3-1 στα πέναλτι (1-1 κανονική διάρκεια και παράταση), στην Καρδίτσα η Αναγέννηση επίσης ήταν πιο ψύχραιμη από την Καλλιθέα από την άσπρη βούλα (5-4, 0-0 η κανονική διάρκεια και η παράταση), ενώ στη Λιβαδειά η τοπική ομάδα κέρδισε με κεφαλιά -buzzer beatrer του Γιώργου Νίκα στο 96' τον Αστέρα Τρίπολης (1-0).

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της πέμπτης φάσης του κυπέλλου:

Τρίτη (26/10)

Λεβαδειακός - Αστέρας Τρίπολης 1-0

Αναγέννηση Καρδίτσας - Καλλιθέα 0-0 (5-4 πέναλτι)

ΑΕΛ - ΠΑΣ Γιάννινα 1-1 (3-1 πέναλτι)

Τετάρτη (27/10)

ΑΕ Λευκίμμης - Άγιος Νικόλαος 1-2

Ηλιούπολη - Λαμία 0-3

Ξάνθη - Ιωνικός 1-2

Πανσερραϊκός - Βόλος 1-3

Ατρόμητος-Παναθηναϊκός 0-1

Παναχαϊκή-Παναιτωλικός 1-2

ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου-ΟΦΗ 0-1
Τρίκαλα-Νίκη Βόλου 0-1

3 Νοεμβρίου(3μμ)

Κηφισιά- Απόλλων Σμύρνης