Ατρόμητος - Παναθηναϊκός 0-1: Σεφτέ ο Παναθηναϊκός στο Περιστέρι, πέρασε στους «16» του κυπέλλου

Την πρώτη εκτός έδρας νίκη στη σεζόν πέτυχε ο Παναθηναϊκός στο Περιστέρι επί του Ατρόμητου (1-0) και πέρασε στους «16» του κυπέλλου. Ο Καρλίτος το νικητήριο γκολ έπειτα από ασίστ του Χατζηγιοβάνη

Ατρόμητος - Παναθηναϊκός 0-1: Σεφτέ ο Παναθηναϊκός στο Περιστέρι, πέρασε στους «16» του κυπέλλου

Στην αναμέτρηση δύο ομάδων που ήθελαν να κάνουν σεφτέ στη σεζόν, ο μεν Ατρόμητος στις νίκες, ο δε Παναθηναϊκός στα «διπλά», η πλάστιγγα έγειρε υπέρ των φιλοξενούμενων. Οι πράσινοι ήταν αυτοί που έσπασαν την κακοδαιμονία που τους συνοδεύει στις εξόδους τους από τη Λεωφόρο και δίχως να φθάσουν σε υψηλά επίπεδα απόδοσης τα κατάφεραν και κέρδισαν με 1-0, χάρη στο γκολ του Καρλίτος (39').

Έτσι, η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς πέρασε στους «16» του κυπέλλου και ακόμα περισσότερο πήρε ψυχολογία για τη συνέχεια του πρωταθλήματος, όπου έχει μείνει πίσω στην κατάταξη. Από την άλλη πλευρά ο Ατρόμητος έκανε την προσπάθεια, στάθηκε ανταγωνιστικά κόντρα στους πράσινους, αλλά για μια ακόμα φορά πλήρωσε τη δυστοκία στην τελική πάσα και προσπάθεια. Ιδιαίτερα ο Κουλούρης που βρέθηκε μέσα στις προσπάθειες των γηπεδούχων εντός και πέριξ της περιοχής του Μπρινιόλι, δεν κατάφερε να πάρει και να τελειώσει

ΤΟ ΓΚΟΛ
39’: Ο Χουάνκαρ έκανε το «γέμισμα» από αριστερά, ο Χατζηγιοβάνης γύρισε με την μία πολύ δύσκολα αλλά αποτελεσματικά στον Καρλίτος που πλάσαρε από τη μικρή περιοχή χαρίζοντας την νίκη στον Παναθηναϊκό (0-1)

Η μικρογραφία
Ατρόμητος-Παναθηναϊκός 0-1
Γήπεδο: Περιστερίου
Σκόρερ: 39' Καρλίτος
Διαιτητής: Ευαγγέλου (Αθηνών)
Κίτρινες: Κωτσόπουλος, Σάλομον, Αλεξανδρόπουλος, Σάρλια, Κώτσιρας.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Γιώργος Παράσχος): Γιαννιώτης, Κιβρακίδης (60’ λ. τ. Βασιλαντωνόπουλος), Στρούγγης, Παπαδόπουλος, Μαυρομμάτης (76’ Αθανασίου), Γκαλβάο, Νάτσος (69’ Ντένιτς), Σάλομον, Καρτάλης (76’ Μπεντινέλι), Κωτσόπουλος (69’ Τζαβίδας), Κουλούρης.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Μπρινιόλι, Κώτσιρας, Σάρλια, Βέλεθ, Χουάνκαρ (λ. τ. 80' Σάντσεθ), Πέρεθ, Αλεξανδρόπουλος, Χατζηγιοβάνης (90' Πούγγουρας), Παλάσιος (69’ Βιτάλ), Καρλίτος, Ιωαννίδης.