Κύπελλο Ελλάδας: Πανσερραϊκός - Βόλος 1-3: «Καθάρισαν» στο β' οι Βολιώτες (highlights)

Ο Βόλος ήταν αυτός που πήρε το εισιτήριο για την επόμενη φάση του Κυπέλλου, επικρατώντας στην έδρα του μαχητικού Πανσερραϊκού με σκορ 1-3.

Κύπελλο Ελλάδας: Πανσερραϊκός - Βόλος 1-3: «Καθάρισαν» στο β' οι Βολιώτες (highlights)

Παρότι αγωνίστηκε με αρκετές αλλαγές στη σύνθεσή του και δυσκολεύτηκε από τον μαχητικό Πανσερραϊκό, ο Βόλος επιβεβαίωσε τα προγνωστικά και πήρε την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, επικρατώντας με σκορ 1-3 στο δημοτικό γήπεδο Σερρών.

Οι Βολιώτες προηγήθηκαν γρήγορα με τον Μπαρτόλο, όμως τα «λιοντάρια» ισοφάρισαν σχεδόν άμεσα με ωραία κεφαλιά του Μαρκιόνι. Η ομάδα της Μαγνησίας ανέκτησε τον έλεγχο του ματς στο β' μέρος με το απίθανο αυτογκόλ του Δημητρίου, για να «καθαρίσει» την πρόκριση λίγο αργότερα με τέρμα του Ροσέρο.

Να σημειώσουμε ότι στο 26' ο Βόλος είχε δοκάρι σε απευθείας φάουλ του Ρομέρο, ενώ στο 77' οι γηπεδούχοι είδαν το γκολ του Κόντσι να ακυρώνεται ως οφσάιντ, το οποίο ήταν οριακό. Για τη συγκεκριμένη φάση οι Σερραίοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα...

ΜΙΚΡΟΓΡΑΦΙΑ

Γήπεδο: Δημοτικό Σερρών

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ - ΒΟΛΟΣ 1-3

Σκόρερ: 14' Μαρκιόνι - 6' Μπαρτόλο, 56' αυτ. Δημητρίου, 78' Ροσέρο

Διαιτητής: Κουκουλάς (Λέσβου)

Οι συνθέσεις

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Ζεράρντ Σαραγόσα): Καβουσάκης, Ζέρης, Γιανναράκης, Δημητρίου (81' Χαϊντάρα), Πίντο, Κρητικός, Μαρκιόνι (77' Τσιμίκας), Ανάκογλου, Κανίς, Κόντσι (77' Σοφιανός), Θεοδωρίδης (65' Μέσι).

ΒΟΛΟΣ (Γκιγιέρμο Αμπασκάλ): Κότνικ, Ρινέρ, Ρομέρο, Γκιουλέν, Φεράρι, Σοάρες (75' Βοϊτκόφσκι), Κούζντρα (46' Φαν Βέερτ), Φερνάντες, Νίνης, Μπαρτόλο (87' Μεταξάς), Ροσέρο (87' Τερέζιου).