Τρίκαλα - Νίκη Βόλου 0-1: Ο Ροχάνο την έστειλε στους «16»

Η Νίκη Βόλου επικράτησε 1-0 του ΑΟΤ στα Τρίκαλα και προκρίθηκε στους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας. Ο Ροχάνο με πέναλτι (75') το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση. Αποβλήθηκε στο 87' ο Παρέδες για τους γηπεδούχους. 

Τρίκαλα - Νίκη Βόλου 0-1: Ο Ροχάνο την έστειλε στους «16»

Μια Νίκη Βόλου απ' τα παλιά εμφανίστηκε στα Τρίκαλα. Οι «κυανόλευκοι» επικράτησαν 1-0 του ΑΟΤ και «σφράγισαν» το εισιτήριο τους για τη φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας, ύστερα από τη σεζόν 2013/2014 όπου είχαν αποκλειστεί από τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Τρίκαλα - Νίκη Βόλου: Επεισόδια πριν από τη σέντρα, ένας τραυματίας, δύο προσαγωγές

Το «χρυσό» γκολ για την ομάδα της Μαγνησίας πέτυχε ο Ροχάνο στο 75ο λεπτό με εκτέλεση πέναλτι (το κέρδισε ο Μιράντα από τον Ευθυμίου). Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να ισοφαρίσουν αλλά τα... φτερά τους κόπηκαν στο 87ο λεπτό όταν ο Παρέδες αντίκρυσε την κόκκινη κάρτα. Εξέλιξη που ουσιαστικά «κλείδωσε» τη νίκη για τους φιλοξενούμενους.

Έτσι, η Νίκη πήρε σπουδαία πρόκριση και θα βρεθεί στην κλήρωση της επόμενης φάσης του θεσμού.

ΑΟ Τρίκαλα: Σεντουριόν, Σανδραβέλης, Παρέδες, Ντιαλόσι, Ριζογιάννης, Μπαξεβάνος, Ευθυμίου (83' Νιάρος), Ελευθεριάδης (80' Νίζιτς), Πέλκας, Κουσκουνάς, Χειρίτραντας

Νίκη Βόλου: Μπάγιτς, Πάνος, Παναγιωτίδης, Γρομητσάρης, Ανδρέου, Κυριακίδης (62' Τζοβάρας), Τσουκαλάς, Μιράντα (90' Αλιατίδης), Κάσσος, Βλαχομήτρος (46' Γκαρσία), Ροχάνο (87' Τζιώρας)