Παναχαϊκή – Παναιτωλικός 1-2: «Χρυσή» αλλαγή ο Βέργος (highlights)

Ο Παναιτωλικός επικράτησε 2-1 της Παναχαϊκής στην Πάτρα και πέρασε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας. Ο Βέργος μπήκε στο 69’ και πέντε λεπτά αργότερα (74'), χάρισε την πρόκριση στην ομάδα του Αγρινίου.

Παναχαϊκή – Παναιτωλικός 1-2: «Χρυσή» αλλαγή ο Βέργος (highlights)

Είδε και έπαθε ο Παναιτωλικός στην Πάτρα αλλά τελικά κατάφερε να πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας. Η ομάδα του Αγρινίου στο 20’ άνοιξε το σκορ με τον Καρέλη μετά την ωραία πάσα του Ντουάρτε αλλά δεν «καθάρισε» τον αγώνα και η νεανική Παναχαϊκή που έπαιξε με πάθος και καρδιά, στο 47’ ισοφάρισε σε 1-1 με τον Παπαχρονόπουλο (τραυματίστηκε μάλιστα στη φάση αφού έπεσε πάνω στο δοκάρι και έγινε αλλαγή).

Οι φιλοξενούμενοι αγχώθηκαν, ο Γιάννης Αναστασίου κοίταξε στον πάγκο του και πέρασε στο ματς τον Νίκο Βέργο και ο τελευταίος πέντε λεπτά μετά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο με υπέροχη ενέργεια και τελείωμα έγραψε το 2-1 για τον Παναιτωλικό στο 74'. Στα τελευταία λεπτά η Παναχαϊκή πάλεψε όσο μπορούσε αλλά ο Παναιτωλικός κράτησε τη νίκη πρόκριση, με τον Ντουάρτε στο φινάλε να έχει φοβερή ευκαιρία για να κάνει το 3-1...αλλά εκείνος θέλησε με λόμπα να σκοράρει, χωρίς αποτέλεσμα.

Ο Βάτσιος (Δ. Αττικής) έδειξε την κίτρινη κάρτα σε Φλόρες, Σεληνιωτάκη, Βέργο, Καρακλάγιτς.
ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ: Αθανασόπουλος, Μπελεζάκης, Σμίλτος, Σεληνιωτάκης, Στασινόπουλος (79’ Πολίτης), Τεγούσης, Παπαχρονόπουλος (50’ λ. τρ. Κωνσταντακόπουλος), Καρακλάγιτς, Χαντί (79’ Κυβελίδης), Στεργίδης (74’ Μπουρλάκης), Αλεξόπουλος.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Ροντρίγκεζ, Αποστολάκης (59’ Αποστολάκης), Κορνέλιους, Μπακαδήμας (59’ Βργκοτς) (69’ λ. τρ. Μαλής), Αντούνες, Τσιγγαράς, Φλόρες, Μόρσεϊ, Μπελεβώνης Στ. (69’ Βέργος), Ντουάρτε, Καρέλης (90' Μπελεβώνης Χρ.).