Ρόμα: Ο Μουρίνιο τα έβαλε με τους παίκτες του για την ήττα από την Βενέτσια

Ο Ζοσέ Μουρίνιο έριξε στους παίκτες του στη Ρόμα το βάρος της ευθύνης για την ήττα στο πρωτάθλημα από την Βενέτσια (3-2).

Ρόμα: Ο Μουρίνιο τα έβαλε με τους παίκτες του για την ήττα από την Βενέτσια

Τελειωμό δεν έχει ο αγωνιστικός κατήφορος της Ρόμα, η οποία μετράει μόλις μία νίκη στις επτά τελευταίες της αναμετρήσεις σε όλες τις διοργανώσεις. Οι «τζιαλορόσι» γνώρισαν χθες (7/11) την ήττα από την Βενέτσια (3-2) για την 12η αγωνιστική του Καμπιονάτο, με τον προπονητή των «Ρωμαίων», Ζοσέ Μουρίνιο, να ρίχνει το βάρος της ευθύνης για το νέο αρνητικό αποτέλεσμα στους ποδοσφαιριστές του.

«Δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες, κάποιες έμειναν μισές, όμως, είναι εκνευριστικό όταν έχεις τις προϋποθέσεις να σκοράρεις και δεν μπορείς να στείλεις τη μπάλα στα δίχτυα. Το κάναμε περίπου 20 φορές αυτό, οι Βερετού και Πελεγκρίνι ήταν κοντά στους επιθετικούς όμως δεν έκαναν σωστές μεταβιβάσεις», είπε αρχικά και στη συνέχεια πρόσθεσε:

«Πως είναι δυνατόν να κάνουμε τόσες επιθέσεις και να μη σκοράρουμε; Δεχθήκαμε και το γκολ με φάση την οποία είχαμε δουλέψει στην προπόνηση για να μην διατρέξουμε κίνδυνο. Και πάλι όμως ο αντίπαλος σκόραρε. Ήμασταν 2-1 μπροστά στο ημίχρονο και μετά δεν θέλω να πω τι ακριβώς έγινε και άλλαξε αυτό για να ηττηθούμε».

Για την Ρόμα αυτή ήταν η δεύτερη σερί της ήττα στο πρωτάθλημα της Serie A, ενώ σημειώνεται ότι ο σύλλογος κινδυνεύει παράλληλα να αποκλειστεί και από το Conference League, μετά και τα δύο πρόσφατα αρνητικά αποτελέσματα κόντρα στην Μπόντο Γκλιμτ, με τον διασυρμό 6-1 στη Νορβηγία και την ισοπαλία 2-2 στο «Ολίμπικο».