Αρμάνι Μιλάνο- Ολυμπιακός: Νέα επιστολή στην Euroleague- «Αναθεωρήστε την απόφαση»

Ο Ολυμπιακός έστειλε νέα επιστολή στην Euroleague αναφορικά με τον αγώνα της Πέμπτης (12/03) με την Αρμάνι στο Μιλάνο, ζητώντας να αναθεωρήσει την απόφασή της. 

Αρμάνι Μιλάνο- Ολυμπιακός: Νέα επιστολή στην Euroleague- «Αναθεωρήστε την απόφαση»

Ο Ολυμπιακός έστειλε νέα επιστολή στην Euroleague αναφορικά με τον αγώνα της Πέμπτης (12/03) με την Αρμάνι στο Μιλάνο, μέσω της οποίας ζητά από την διοργανώτρια αρχή να αναθεωρήσει την απόφασή της και να μην γίνει ο αγώνας στο "Mediolanum Forum".

Αρμάνι-Ολυμπιακός: Οριστικά στο Μιλάνο το ματς- Απέρριψε το αίτημα των Πειραιωτών η Euroleague

Η Euroleague, απαραδέκτως και ακατανόητα απέρριψε το αρχικό αίτημα του Ολυμπιακού που ζητούσε το παιχνίδι να γίνει σε άλλη πόλη της Ιταλίας (σ.σ. Ρώμη ή Γένοβα) ή ακόμα και σε άλλη χώρα, εξαιτίας της έξαρσης του κορονοϊού και της κατάστασης "κόκκινου συναγερμού" που βρίσκεται ολόκληρη η Ιταλία.

Σε καραντίνα ο Ολυμπιακός; Τι αναφέρει η Πρεσβεία της Ρώμης για όσους επιστρέφουν από Ιταλία (pic)

Για ποιον λόγο απέρριψε το αίτημα του Ολυμπιακού, ουδείς κατάλαβε, οπότε οι "ερυθρόλευκοι" καλούν την διοργανώτρια αρχή και τον Τζόρντι Μπερτομέου να το ξανασκεφτούν και να αναθεωρήσουν την απόφασή τους αυτή.

Αρμάνι - Ολυμπιακός: Αυθημερόν στη Γένοβα και οδικώς 144 χιλιόμετρα στο Μιλάνο

Δεν δύναται ο Ολυμπιακός να ρισκάρει ένα τέτοιο ταξίδι, ακόμα και με πτήση τσάρτερ, ακόμα και που θα πάει αρχικά στη Γένοβα και στη συνέχεια οδικώς στο Μιλάνο, αυθημερόν μόνο για το παιχνίδι και απευθείας με τη λήξη του θα πάρει τον δρόμο της επιστροφής.

Ολυμπιακός: Ξανά ατομικό ο Μιλουτίνοφ - Δύσκολο να παίξει με Αρμάνι

Οι κίνδυνοι είναι μεγάλοι και πολλοί και συν τοις άλλοις, η πρεσβεία της Ελλάδας στη Ρώμη ανακοίνωσε, πως με την επιστροφή στην Αθήνα θα πρέπει να τεθούν σε απομόνωση (καραντίνα) για δεκατέσσερις μέρες.

H απόφαση της Euroleague είναι ακατανόητη και... επικίνδυνη και ο Ολυμπιακός την καλεί να αναθεωρήσει.

Αρμάνι - Ολυμπιακός: Τι θα γίνει αν οι Πειραιώτες δεν ταξιδέψουν στο Μιλάνο