Αρμάνι - Ολυμπιακός: Αυθημερόν στη Γένοβα και οδικώς 144 χιλιόμετρα στο Μιλάνο

Ο Ολυμπιακός θα ταξιδέψει αυθημερόν στην Ιταλία. Θα φτάσει αεροπορικώς στη Γένοβα και ακολούθως θα κάνει οδικώς 144 χιλιόμετρα για το Μιλάνο.

Αρμάνι - Ολυμπιακός: Αυθημερόν στη Γένοβα και οδικώς 144 χιλιόμετρα στο Μιλάνο

Λόγω των χιλιάδων κρουσμάτων κορονοϊού στην Ιταλία, με τον βορρά της χώρας και το Μιλάνο να έχουν μπει σε καραντίνα, οι άνθρωποι της ΚΑΕ Ολυμπιακός έστειλαν επιστολή στην EuroLeague, εκφράζοντας την ανησυχία τους. Συγκεκριμένα, ζήτησαν είτε την αναβολή της αναμέτρησης κόντρα στην Αρμάνι, είτε αλλαγή έδρας, προτείνοντας περιοχές όπως τη Ρώμη και τη Γένοβα.

Σε καραντίνα ο Ολυμπιακός; Τι αναφέρει η Πρεσβεία της Ρώμης για όσους επιστρέφουν από Ιταλία (pic)

Τελικά, όμως, η διοργανώτρια αρχή, απάντησε αρνητικά στο αίτημα της ΚΑΕ Ολυμπιακός, δείχνοντας να αντιμετωπίζει επιπόλαια τον ιό. Ενημέρωσε τους Πειραιώτες πως το παιχνίδι θα διεξαχθεί κανονικά στο Μιλάνο, χωρίς την παρουσία φιλάθλων. Και πάλι, όμως, και μόνο το γεγονός πως οι "ερυθρόλευκοι" θα ταξιδέψουν στον ιταλικό βορρά, βάζουν σε κίνδυνο την υγεία τους.

Αρμάνι-Ολυμπιακός: Οριστικά στο Μιλάνο το ματς- Απέρριψε το αίτημα των Πειραιωτών η Euroleague

Η αποστολή του Ολυμπιακού, λοιπόν, από την στιγμή που δεν μπορεί να κάνει και αλλιώς, θα ταξιδέψει κανονικά στην Ιταλία. Θα αναχωρήσει αυθημερόν (το ματς είναι προγραμματισμένο για το βράδυ -21.45- της Πέμπτης), θα φτάσει αεροπορικώς (με πτήση τσάρτερ) στη Γένοβα (είναι κλειστό το αεροδρόμιο στο Μιλάνο) και από εκεί θα διανύσει οδικώς 144 χιλιόμετρα για το Μιλάνο. Οι Πειραιώτες θα πάνε κατευθείαν στο γήπεδο για το ματς.

Ολυμπιακός: Ζήτησε από την Euroleague αναβολή ή αλλαγή έδρας με την Αρμάνι Μιλάνο