Ολυμπιακός: Ξανά ατομικό ο Μιλουτίνοφ - Δύσκολο να παίξει με Αρμάνι

Απίθανο είναι να προλάβει να παίξει κόντρα στην Αρμάνι Μιλάνο ο Νίκολα Μιλουτίνοφ. Ξανά ατομικό πρόγραμμα για τον Σέρβο σέντερ.

Ολυμπιακός: Ξανά ατομικό ο Μιλουτίνοφ - Δύσκολο να παίξει με Αρμάνι

Μειώνονται οι πιθανότητες να παίξει κόντρα στην Αρμάνι Μιλάνο ο Νίκολα Μιλουτίνοφ. Ο Σέρβος σέντερ, ο οποίος ταλαιπωρείται με διάστρεμμα (από τις 20 Φεβρουαρίου στο ματς με Βιλερμπάν), συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα στο ΣΕΦ. Ο ψηλός δεν προπονήθηκε μαζί με την ομάδα και η συμμετοχή του στο ματς της Πέμπτης (21:45) κόντρα στους Ιταλούς είναι εξαιρετικά αμφίβολη.

Αρμάνι - Ολυμπιακός: Αυθημερόν στη Γένοβα και οδικώς 144 χιλιόμετρα στο Μιλάνο

Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ έχει απουσιάσει από τα παιχνίδια κόντρα σε Μακάμπι, Παναθηναϊκό και Εφές, έχει χάσει προπονήσεις και από αγωνιστικής πλευράς είναι ανέτοιμος. Να τονίσουμε πως ο Σέρβος σέντερ περπατάει κανονικά και οι ενοχλήσεις έχουν υποχωρήσει.

Στο μεγάλο λιμάνι, πάντως, είναι δυσαρεστημένοι με την απόφαση της EuroLeague να απορρίψει την πρόταση τους, είτε για την αναβολή της αναμέτρησης, είτε για την διεξαγωγή του αγώνα σε άλλη ιταλική πόλη. Είναι θέμα υγείας, αλλά οι άνθρωποι της διοργανώτριας αρχής δείχνουν να αντιμετωπίζουν το γεγονός ελαφρώς επιπόλαια.

Σε καραντίνα ο Ολυμπιακός; Τι αναφέρει η Πρεσβεία της Ρώμης για όσους επιστρέφουν από Ιταλία (pic)

Ολυμπιακός: Ζήτησε από την Euroleague αναβολή ή αλλαγή έδρας με την Αρμάνι Μιλάνο