Σε καραντίνα ο Ολυμπιακός; Τι αναφέρει η Πρεσβεία της Ρώμης για όσους επιστρέφουν από Ιταλία (pic)

Η Euroleague απέρριψε το αίτημα του Ολυμπιακού και με την Αρμάνι θα πρέπει να παίξει στο Μιλάνο- Η πρεσβεία της Ελλάδας στη Ρώμη αναφέρει ρητά πως όποιος επιστρέφει από την Ιταλία θα μπαίνει σε καραντίνα 14 ημερών

 Σε καραντίνα ο Ολυμπιακός; Τι αναφέρει η Πρεσβεία της Ρώμης για όσους επιστρέφουν από Ιταλία (pic)

Η Euroleague με την απόρριψη του αιτήματος του Ολυμπιακού, ώστε να διεξαχθεί το παιχνίδι της Πέμπτης (12/03) με την Αρμάνι Μιλάνο σε άλλη πόλη της Ιταλίας, ή σε ουδέτερη χώρα ή ακόμα και να αναβληθεί, έχει σπείρει ένα σωρό ερωτήματα αναφορικά με το ταξίδι του Ολυμπιακού στο Μιλάνο.

Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν ανακοινώσει πως θα πήγαιναν σε κάθε περίπτωση με πτήση τσάρτερ αυθημερόν.

Αρμάνι-Ολυμπιακός: Οριστικά στο Μιλάνο το ματς- Απέρριψε το αίτημα των Πειραιωτών η Euroleague

Η πρεσβεία της Ελλάδας στη Ρώμη, εν των μεταξύ έχει ανακοινώσει μία σειρά από μέτρα για τους Έλληνες που διαμένουν στην Ιταλία ή είναι επισκέπτες, στην οποία αναφέρει μεταξύ άλλων πως όσοι επιστρέφουν από την Ιταλία στην Ελλάδα θα πρέπει να μπουν σε καραντίνα 14 ημερών.

«Είναι σημαντικό για όσους αποφασίσουν να επιστρέψουν στην Ελλάδα να τίθενται, σε αυτοπεριορισμό κατ΄οίκον για 14 ημέρες. για λόγους προστασίας των ιδίων και της δημόσιας υγείας, τηρώντας τις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας και του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας».

Ολυμπιακός: Ζήτησε από την Euroleague αναβολή ή αλλαγή έδρας με την Αρμάνι Μιλάνο

Με λίγα λόγια ο Ολυμπιακός με το που επιστρέψει στην Ελλάδα από το ματς με τη Μιλάνο, θα πρέπει να μπει σε καραντίνα 14 ημερών. Κι όλα αυτά για μία ανεξήγητη απόφαση της Euroleague.