Αρμάνι-Ολυμπιακός: Οριστικά στο Μιλάνο το ματς- Απέρριψε το αίτημα των Πειραιωτών η Euroleague

Η Euroleague απέρριψε το αίτημα του Ολυμπιακού και έτσι το παιχνίδι της Πέμπτης (12/03) μεταξύ της Αρμάνι και των "ερυθρόλευκων", για την 29η αγωνιστική, θα διεξαχθεί κανονικά στο Μιλάνο, φυσικά κεκλεισμένων των θυρών. 

Αρμάνι-Ολυμπιακός: Οριστικά στο Μιλάνο το ματς- Απέρριψε το αίτημα των Πειραιωτών η Euroleague

Η Euroleague απέρριψε το αίτημα του Ολυμπιακού και έτσι το παιχνίδι της Πέμπτης (12/03) μεταξύ της Αρμάνι και των "ερυθρόλευκων", για την 29η αγωνιστική, θα διεξαχθεί κανονικά στο Μιλάνο (21:45 ώρα Ελλάδας_, φυσικά κεκλεισμένων των θυρών.

Ολυμπιακός: Ζήτησε από την Euroleague αναβολή ή αλλαγή έδρας με την Αρμάνι Μιλάνο

Όλη η Ιταλία είναι σε "κόκκινο συναγερμό", οι πτήσεις από και προς το Μιλάνο απαγορεύτηκαν από το Υπουργείο μεταφορών, οπότε ο Ολυμπιακός ζήτησε το εύλογο από την Euroleague.

Ή να παίξουν σε άλλη πόλη της Ιταλίας, στη Ρώμη ή τη Γένοβα (σ.σ. ο Ολυμπιακός το ζήτησε πριν τεθεί όλη η Ιταλία σε κόκκινο συναγερμό) ή να αλλάξουν χώρα και να γίνει το παιχνίδι σε ουδέτερη πόλη ή ακόμα και να αναβληθεί αν δεν υπάρχει άλλη λύση.

Αρμάνι-Ολυμπιακός: Αναστολή όλων των πτήσεων για Μιλάνο εισηγήθηκε ο Υπουργός Μεταφορών

Σε κάθε περίπτωση ο Ολυμπιακός είχε ενημερώσει πως θα πήγαινε για το παιχνίδι αυθημερόν με πτήση τσάρτερ.

Η Euroleague εν τέλει δεν έκανε δεκτό το αίτημα του Ολυμπιακού και απάντησε πως το παιχνίδι θα γίνει κανονικά στο Μιλάνο, φυσικά κεκλεισμένων των θυρών.