Αρμάνι - Ολυμπιακός: Τι θα γίνει αν οι Πειραιώτες δεν ταξιδέψουν στο Μιλάνο

Το Μιλάνο βρίσκεται σε καραντίνα και ο Ολυμπιακός έχει μπροστά του ένα επικίνδυνο ταξίδι. Τι θα γίνει όμως στο ενδεχόμενο που αποφασίσει να μην επισκεφτεί την Ιταλία;

Αρμάνι - Ολυμπιακός: Τι θα γίνει αν οι Πειραιώτες δεν ταξιδέψουν στο Μιλάνο

Tα κρούσματα στην Ιταλία φτάνουν τα 8.000, οι θάνατοι στην χώρα από τον κορονοϊό αγγίζουν τους 500, με τον βορρά της χώρας, και το Μιλάνο, να βρίσκονται σε καραντίνα. Η κατάσταση είναι επικίνδυνη και για αυτόν τον λόγο οι Πειραιώτες έστειλαν επιστολή στην EuroLeague, ζητώντας είτε την αναβολή της αναμέτρησης, είτε το παιχνίδι να γίνει σε άλλη πόλη της χώρας, κάνοντας προτάσεις για την Γένοβα και τη Ρώμη.

Σε καραντίνα ο Ολυμπιακός; Τι αναφέρει η Πρεσβεία της Ρώμης για όσους επιστρέφουν από Ιταλία (pic)

Όμως, η EuroLeague απάντησε αρνητικά στο αίτημα της ΚΑΕ Ολυμπιακός, λέγοντας ουσιαστικά στους Πειραιώτες «ελάτε να παίξετε κανονικά στο Μιλάνο» κόντρα στην Αρμάνι. Οι "ερυθρόλευκοι", λοιπόν, δεν μπορούν να κάνουν διαφορετικά. Θα πάρουν πτήση τσάρτερ και θα ταξιδέψουν αυθημερόν στην Ιταλία, με πρώτη στάση τη Γένοβα. Ακολούθως θα πάνε οδικώς κατευθείαν στο Μιλάνο και στο γήπεδο της Αρμάνι.

Αρμάνι - Ολυμπιακός: Αυθημερόν στη Γένοβα και οδικώς 144 χιλιόμετρα στο Μιλάνο

Τι θα γίνει, όμως, στο ενδεχόμενο που στον Ολυμπιακό αποφασίσουν να προφυλαχθούν, να προστατέψουν την υγεία τους και να μην ταξιδέψουν στην Ιταλία; Σε αυτό το σενάριο, οι Πειραιώτες θα μηδενιστούν στο παιχνίδι (ήττα με 20-0) και τιμωρηθούν με πρόστιμο ύψους 200.000 ευρώ!