Γιασικεβίτσιους: « Ο κόσμος μας στηρίζει στα δύσκολα»

Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους μίλησε για την αναμέτρηση με τη Μπάγερν Μονάχου και τη στήριξη του κόσμου, αλλά και για την χαμηλή προσέλευση δημοσιογράφων στην συνέντευξη Τύπου για το ματς

Γιασικεβίτσιους: « Ο κόσμος μας στηρίζει στα δύσκολα»

Η Μπαρτσελόνα ετοιμάζεται για το δεύτερο ματς της σειράς των play off με την Μπάγερν Μονάχου (21/4, 21:00) και η χαμηλή προσέλευση των δημοσιογράφων στην συνέντευξη Τύπου ενόψει της αναμέτρησης αποτέλεσε θέμα συζήτησης στη Βαρκελώνη.

Ωστόσο, όπως εξήγησε ο «Σάρας», αυτό είναι μάλλον κάτι... συνηθισμένο για τους «μπλαουγκράνα», οι οποίοι, ωστόσο, δεν έχουν παράπονα από το κοινό τους.

«Δεν είμαστε συνηθισμένοι σε κάτι τέτοιο. Όμως, δεν μπορούμε να παραπονεθούμε φέτος. Ο κόσμος δείχνει προσοχή στα παιχνίδια μας. Τους τελευταίους μήνες το γήπεδό μας είναι συνήθως γεμάτο.

Το κοινό επιστρέφει μετά την πανδημία και δεν μπορούμε να κάνουμε παράπονα για την προσέλευση και την προσοχή που μας δίνει», ανέφερε και συμπλήρωσε:

«Θα έλεγα πως ζούμε μία από τις καλύτερες σεζόν μας σε αυτό το κομμάτι, σε σχέση με όσα χρόνια ξέρω την Μπαρτσελόνα. Ο κόσμος μας στηρίζει, ειδικά στα δύσκολα κομμάτια της χρονιάς. Είμαστε χαρούμενοι με τη στήριξη που λαμβάνουμε. Όμως, είναι γεγονός: αυτή είναι η μπασκετική κατάσταση σε... ποδοσφαιρικές χώρες και πόλεις».