Ολυμπιακός: Τρία χρόνια συμβόλαιο και στην Ιωάννα Σταματοπούλου

Παίκτρια του Ολυμπιακού για ακόμη τρία χρόνια και η Ιωάννα Σταματοπούλου. Η διεθνής τερματοφύλακας ανακοινώθηκε από τον Ερασιτέχνη.

Ολυμπιακός: Τρία χρόνια συμβόλαιο και στην Ιωάννα Σταματοπούλου

Στον Ολυμπιακό θα συνεχίσει να προσφέρει τις πολύτιμες υπηρεσίες της και η Ιωάννα Σταματοπούλου. Η διεθνής τερματοφύλακας της ομάδας του Πειραιά, συμφώνησε με τη διοίκηση και ανανέωσε τη συνεργασία της για ακόμη τρία χρόνια.

Η Σταματοπούλου έχει κατακτήσει τα πάντα στην καριέρα της με το σκουφάκι του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη και μαζί με τη Χρυσή Διαμαντοπούλου αποτελούν το κορυφαίο δίδυμο τερματοφυλάκων στην Ευρώπη.

«Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας για τρία ακόμα χρόνια με την Ιωάννα Σταματοπούλου. Το νέο συμβόλαιο της διεθνούς Ελληνίδας θα ολοκληρωθεί το καλοκαίρι του 2024», αναφέρει στην ανακοίνωση που εξέδωσε ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός για την ανανέωση της συνεργασίας του με την Ιωάννα Σταματοπούλου μέχρι και το καλοκαίρι του 2024.

Στις πρώτες της δηλώσεις μετά την ανανέωση της συνεργασίας η διεθνής κίπερ, Ιωάννα Σταματοπούλου ανέφερε στο olympiacossfp.gr τα εξής:

«Είμαι πολύ χαρούμενη που θα συνεχίσω στην οικογένεια του Ολυμπιακού. Στόχος μας είναι να συνεχίσουμε την επιτυχημένη χρονιά που είχαμε και την προηγούμενη σεζόν. Προσωπικά θέλω να συνεισφέρω το καλύτερο που μπορώ στην ομάδα».

Θυμίζουμε πως ο Ολυμπιακός την Τετάρτη έδωσε τα χέρια με τις Μαργαρίτα, Ελευθερία και Βασιλική Πλευρίτου ενώ την Πέμπτη ανακοινώθηκε και η παραμονή των Νικολ Ελευθεριάδου, Χρυσής Διαμαντοπούλου.

Επίσημο: Ο Ολυμπιακός έδωσε νέο συμβόλαιο στην Μαργαρίτα Πλευρίτου

Ολυμπιακός: Ανανέωσε και η Ελευθερία Πλευρίτου

Ολυμπιακός: Νέο συμβόλαιο και η Βασιλική Πλευρίτου

Ολυμπιακός: Ανανέωσαν Διαμαντοπούλου και Ελευθεριάδου