Ολυμπιακός: Ανανέωσε και η Ελευθερία Πλευρίτου

Μετά τη Μαργαρίτα Πλευρίτου, ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας του και με την Ελευθερία Πλευρίτου.

Ολυμπιακός: Ανανέωσε και η Ελευθερία Πλευρίτου

Παίκτρια του Ολυμπιακού για ακόμη τρία χρόνια και η Ελευθερία Πλευρίτου. Η διεθνής περιφερειακή, η «τορπίλη» του πρωταθλητή Ευρώπης Ολυμπιακού υπέγραψε νέο συμβόλαιο μέχρι και το 2024, όπως και η αδερφή της, η Μαργαρίτα.

«Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας για τρία ακόμα χρόνια με την Ελευθερία Πλευρίτου. Το νέο συμβόλαιο της διεθνούς Ελληνίδας θα ολοκληρωθεί το καλοκαίρι του 2024», αναφέρει στην ανακοίνωση που εξέδωσε ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός για την παραμονή στην ομάδα του Πειραιά και της Ελευθερίας Πλευρίτου.

Επίσημο: Ο Ολυμπιακός έδωσε νέο συμβόλαιο στην Μαργαρίτα Πλευρίτου

Στις πρώτες της δηλώσεις μετά την ανανέωση της συνεργασίας η Ελευθερία Πλευρίτου ανέφερε στο olympiacossfp.gr τα εξής:

«Είμαι πολύ χαρούμενη για την ανανέωση της συνεργασίας με τον Ολυμπιακό για 11η χρόνια. Παραμένω στην ομάδα που μεγάλωσα και έχω στην καρδιά μου. Οι στόχοι μας παραμένουν υψηλοί σε Ελλάδα αλλά και Ευρώπη όπως κάθε χρόνο άλλωστε. Ελπίζουμε φέτος να έχουμε τους φιλάθλους μας στα γήπεδα και στις πισίνες γιατί η στήριξη τους είναι πολύ σημαντική».

Μιλάμε για νέο συμβόλαιο φυσικά που δίνει η διοίκηση στην Ελευθερία Πλευρίτου, όπως έγινε και με την Μαργαρίτα, με τον Ολυμπιακό να θέλει να επιβραβεύσει με αυτό τον τρόπο τα κορίτσια που είναι τόσα χρόνια στην ομάδα και έχουν προσφέρει τα πάντα και έχουν κατακτήσει φυσικά τα πάντα σε Ελλάδα και Ευρώπη.