Επίσημο: Ο Ολυμπιακός έδωσε νέο συμβόλαιο στην Μαργαρίτα Πλευρίτου

Μέχρι και το καλοκαίρι του 2024 η Μαργαρίτα Πλευρίτου θα φοράει το σκουφάκι του Ολυμπιακού. Υπέγραψε νέο συμβόλαιο!

Επίσημο: Ο Ολυμπιακός έδωσε νέο συμβόλαιο στην Μαργαρίτα Πλευρίτου

Για ακόμη τρία χρόνια στον Ολυμπιακό η Μαργαρίτα Πλευρίτου. Η διεθνής πολίστρια του πρωταθλητή Ευρώπης, έδωσε τα χέρια με τη διοίκηση του Ερασιτέχνη, υπογράφοντας νέο συμβόλαιο που λήγει το καλοκαίρι του 2024.

«Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας για τρία ακόμα χρόνια με την Μαργαρίτα Πλευρίτου. Το νέο συμβόλαιο της διεθνούς Ελληνίδας θα ολοκληρωθεί το καλοκαίρι του 2024», αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός.

Στις πρώτες της δηλώσεις μετά την ανανέωση της συνεργασίας η Μαργαρίτα Πλευρίτου ανέφερε στο olympiacossfp.gr τα εξής:

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη που θα συνεχίσω στον Ολυμπιακό για 11η συνεχόμενη χρονιά. Οι δεσμοί που έχουν αναπτυχθεί με την οικογένεια του Ολυμπιακού μετά από τόσα χρόνια συνεργασίας είναι παρά πολύ δυνατοί. Η φετινή χρονιά προβλέπεται να είναι πολύ ενδιαφέρουσα και ανυπομονώ να ξεκινήσουν οι διοργανώσεις τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη, έτσι ώστε να καταφέρουμε να κρατήσουμε τον Ολυμπιακό εκεί που ανήκει έχοντας τον κόσμο δίπλα μας. Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω τον πρόεδρο κ.Κουντούρη και την διοίκηση του Ολυμπιακού για τις προσπάθειες που καταβάλλουν για τα τμήματα του Ερασιτέχνη και την στήριξη που μας έχουν δείξει».