Ολυμπιακός: Νέο συμβόλαιο και η Βασιλική Πλευρίτου

Μια ζωή στον Ολυμπιακό οι αδελφές Πλευρίτου. Μετά τις Μαργαρίτα και Ελευθερία Πλευρίτου, η διοίκηση του πρωταθλητή Ευρώπης ανακοίνωσε και την παραμονή της Βάσως για ακόμη τρία χρόνια!

Ολυμπιακός: Νέο συμβόλαιο και η Βασιλική Πλευρίτου

Η Βάσω Πλευρίτου θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες της στον Ολυμπιακό μέχρι και το 2024. Η διεθνής περιφερειακή που έκανε εξαιρετική σεζόν με το σκουφάκι της ομάδας του Πειραιά, υπέγραψε νέο συμβόλαιο με τον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό μέχρι και το καλοκαίρι του 2024.

Έτσι μετά τις Μαργαρίτα και Ελευθερία Πλευρίτου, στην ομάδα θα παραμείνει για ακόμη τρία χρόνια και η Βασιλική.

Ολυμπιακός: Ανανέωσε και η Ελευθερία Πλευρίτου

«Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας για τρία ακόμα χρόνια με την Βάσω Πλευρίτου. Το νέο συμβόλαιο της διεθνούς Ελληνίδας θα ολοκληρωθεί το καλοκαίρι του 2024», αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός για την ανανέωση της Βασιλικής Πλευρίτου για ακόμη τρία χρόνια αφού το συμβόλαιο τελειώνει το καλοκαίρι του 2024!

Επίσημο: Ο Ολυμπιακός έδωσε νέο συμβόλαιο στην Μαργαρίτα Πλευρίτου

Στις πρώτες της δηλώσεις μετά την ανανέωση της συνεργασίας η Βάσω Πλευρίτου ανέφερε στο olympiacossfp.gr τα εξής:

«Αισθάνομαι μεγάλη χαρά για την ανανέωση του συμβολαίου μου και την συνέχεια μου της συνεργασία μας. Ο Ολυμπιακός αποτελεί την δεύτερη μου οικογένεια! Είναι ένας από τους κορυφαίους συλλόγους σε ευρωπαϊκό επίπεδο και στόχος μας είναι να τον κρατήσουμε εκεί, στην κορυφή».