Ελ Κααμπί: «Είχα πει μετά το 1-4 από τη Μακάμπι ότι θα περάσουμε στη Σερβία»

Ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί μίλησε για τα παιχνίδια του Ολυμπιακού με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, αλλά και για τα ματς με τη Φενέρμπαχτσε.

Ελ Κααμπί: «Είχα πει μετά το 1-4 από τη Μακάμπι ότι θα περάσουμε στη Σερβία»

Για την πρώτη μεγάλη μάχη με τη Φενέρμπαχτσε ετοιμάζεται ο Ολυμπιακός με τον Αγιούμπ Ελ Κααμπί να μιλάει στο site της UEFA και να στέκεται στο τι συνέβη στην ομάδα του Πειραιά μετά το 1-4 από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ.

«Μετά το 1-4 με τη Μακάμπι είχα πει στους συμπαίκτες μου πώς μπορούμε να τα καταφέρουμε και να περάσουμε στη Σερβία. Όλα αυτά που συζητήσαμε μας έδωσαν ώθηση και θετική ενέργεια», είπε ο Μαροκινός επιθετικός.

Όσον αφορά στα παιχνίδια με τη Φενέρμπαχτσε ο Ελ Κααμπί είπε: «Έχουμε πολύ καλούς παίκτες και φοβερό κόσμο. Φοβερούς φιλάθλους που μας υποστηρίζουν στα εύκολα και στα δύσκολα. Θα είναι μεγάλα ματς και ειδικά αυτό μπροστά στον κόσμο μας. Ελπίζω να τον κάνουμε χαρούμενο και να περάσουμε στα ημιτελικά».

Αναφέρθηκε και στον συμπατριώτη του, τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί τονίζοντας πως αυτός ήταν ένας βασικός λόγος που προσαρμόστηκε εύκολα στην Ελλάδα. Κατά τα άλλα απέδωσε όσα πετυχαίνει στη δουλειά του, ενώ μίλησε με πολύ καλά λόγια για τον Φορτούνη και τον Ποντένσε.