Μάντζιος: «Απογοητευμένοι από το αποτέλεσμα, θα κάνουμε τα πάντα για την κατάκτηση του Κυπέλλου»

Ο Άκης Μάντζιος σχολίασε την ήττα του Άρη στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ

Μάντζιος: «Απογοητευμένοι από το αποτέλεσμα, θα κάνουμε τα πάντα για την κατάκτηση του Κυπέλλου»

Ο Άρης ηττήθηκε εντός έδρας από τον ΠΑΟΚ και έτσι οι «ασπρόμαυροι» στέφθηκαν πρωταθλητές Ελλάδας για τέταρτη φορά στην Ιστορία τους.

Ο Άκης Μάντζιος σχολίασε την ήττα της ομάδας του, δίνοντας παράλληλα το σύνθημα για τη νίκη στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για την ήττα από τον ΠΑΟΚ: «Να ευχαριστήσουμε πολύ τον κόσμο για αυτή την εκπληκτική βοήθεια που μας δώσανε. Ένα κλασικό ντέρμπι της πόλης. Ίσως όχι με πολλές φάσεις, αλλά με πάθος και μονομαχίες. Ήμασταν προετοιμασμένοι και ξέραμε τι θα αντιμετωπίσουμε. Δυστυχώς ο αντίπαλος, χωρίς φάσεις και με ατομική προσπάθεια του Κωνσταντέλια πήρε την νίκη.

Θέλαμε το αποτέλεσμα, όμως το αφήνουμε πίσω μας. Πρέπει να ξεκουραστούμε και να δώσουμε τα πάντα το Σάββατο, για να φέρουμε το κύπελλο στη Θεσσαλονίκη.

Έγινε καλή προσπάθεια, τα παιδιά έδωσαν ότι είχαν και δεν είχαν. Η προσπάθεια αναγνωρίστηκε από τον κόσμο, άσχετα από το αποτέλεσμα».

Για την ψυχολογία της ομάδας ενόψει του τελικού: «Σίγουρα είμαστε απογοητευμένοι από το αποτέλεσμα. Θεωρώ όμως ότι το κύπελλο είναι ο μεγάλος μας στόχος και από αύριο θα ασχοληθούμε μόνο με αυτό. Θα κάνουμε τα πάντα για να το φέρουμε εδώ».