Κριτική παικτών: Όλα τα λεφτά Ποντένσε και Γιόβετιτς

Ο Ολυμπιακός έχοντας ως κορυφαίους τους Ποντένσε, Γιόβετιτς πήρε το 2-2 στη Λεωφόρο και τερμάτισε τρίτος στο πρωτάθλημα.

Κριτική παικτών: Όλα τα λεφτά Ποντένσε και Γιόβετιτς

ΤΖΟΛΑΚΗΣ

Δεν φέρει ευθύνη στα γκολ, ήταν σταθερός στις εξόδους του και στο ξεκίνημα του ματς έσωσε το τετ α τετ του Γερεμέγεφ, ενώ είχε και άλλη μία καλή απόκρουσε σε σουτ του Μαντσίνι.

ΡΟΝΤΙΝΕΙ

Στα πρώτα 45 λεπτά, διάστημα που οι συμπαίκτες του ήταν αλλού, ο Βραζιλιάνος ήταν ο μόνος που πάλευε και ήταν μέσα στο ματς. Πολύ καλή εμφάνιση από τον Ροντινέι.

ΡΕΤΣΟΣ

Στα πρώτα 45 λεπτά είχε και αυτός προβλήματα, αφού βγήκαν αρκετές μπαλιές στην πλάτη της άμυνας. Στη συνέχεια ισορρόπησε όλη η ομάδα και δεν είχε θέματα.

ΚΑΡΜΟ

Όσο ο Ολυμπιακός δεν πατούσε καλά και ο Πορτογάλος είχε τα θέματα του, ενώ έδειχνε και αυτός στα πρώτα 45 λεπτά να μην έχει την ίδια ένταση. Στη συνέχεια ανέβασε στροφές και έφτασε στα γνωστά του στάνταρ.

ΡΙΤΣΑΡΝΤΣ

Είχε πολλά θέματα με τον Μαντσίνι, τον οποίο δεν μπόρεσε να τον περιορίσει με αποκορύφωμα το πέναλτι στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους.

ΕΣΕ

Του βγήκε η… γλώσσα στα πρώτα 45 λεπτά, αφού έτρεχε μόνος του και για τους Όρτα, Καρβάλιο. Ακόμα ένα καλό ματς για τον Αργεντινό.

ΟΡΤΑ

Μετά τη σπουδαία εμφάνιση με την ΑΕΚ ο Όρτα κινήθηκε σε ρηχά νερά, αφού δεν βοήθησε ούτε ανασταλτικά ούτε δημιουργικά.

ΚΑΡΒΑΛΙΟ

Κλήθηκε να καλύψει το κενό του Τσικίνιο, αλλά στην ουσία δεν μπήκε ποτέ στο παιχνίδι. Ο Πορτογάλος δεν βοήθησε καθόλου στα πρώτα 45 λεπτά και σωστά αντικαταστάθηκε στο ημίχρονο.

ΦΟΡΤΟΥΝΗΣ

Λίγα πράγματα από τον αρχηγό που δεν βοήθησε καθόλου στο δημιουργικό κομμάτι και σωστά έγινε αλλαγή.

ΠΟΝΤΕΝΣΕ

Πέτυχε ένα πολύ όμορφο γκολ και πήρε τον Ολυμπιακό από το χέρι και τον οδήγησε στην ανατροπή και την 3η θέση. Θα έπρεπε να συγκρατήσει τα νεύρα του στο φινάλε, αφού παρασύρθηκε από την κερκίδα, αλλά είναι ο κορυφαίος με γκολ, δοκάρι και ασίστ.

ΕΛ ΚΑΑΜΠΙ

Είχε μία καλή στιγμή στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά δεν μπόρεσε να την τελειώσει σωστά και αυτός έμεινε μακριά από τον καλό του εαυτό.

ΑΛΛΑΓΕΣ

ΙΜΠΟΡΑ

«Έδεσε» τον Ολυμπιακό από τη στιγμή που πέρασε στο παιχνίδι και συνέβαλλε πολλά να γυρίσει το ματς η ομάδα του.

ΓΙΟΒΕΤΙΤΣ

Σπουδαία δουλειά από τον Μαυροβούνιο που δημιουργεί τη φάση που έχει δοκάρι ο Ποντένσε και πετυχαίνει και ένα ωραίο γκολ, ενώ ήταν καθοριστικός για να δημιουργεί φάσεις η ομάδα του.

ΜΑΡΤΙΝΣ

Και ο Ζέλσον ήταν πολύ σημαντικός για τον Ολυμπιακό, αφού βοήθησε αρκετά στο επιθετικό κομμάτι και κράτησε πίσω τον Παναθηναϊκό.

ΚΙΝΙ

Πάλι πέρασε αλλαγή και πήρε κάρτα, ενώ δεν έδωσε στην ομάδα τα αναμενόμενα.

ΜΑΣΟΥΡΑΣ

Αγωνίστηκε ελάχιστα και περισσότερο μπήκε για να ροκανίσει το χρόνο.