Μεντιλίμπαρ: «Δεν μπήκαμε καλά, μας βοήθησαν οι αλλαγές»

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ σχολίασε την ισοπαλία που απέσπασε ο Ολυμπιακός από τον Παναθηναϊκό

Μεντιλίμπαρ: «Δεν μπήκαμε καλά, μας βοήθησαν οι αλλαγές»

Aν και βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-0 ο Ολυμπιακός κατάφερε να πάρει την ισοπαλία από την έδρα του Παναθηναϊκού κλειδώνοντας έτσι το ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ σχολίασε την εικόνα των Πειραιωτών και τόνισε πως οι αλλαγές του δευτέρου ημιχρόνου, βελτίωσαν το κακό ξεκίνημα της ομάδας.

Για το παιχνίδι είπε: «Πραγματικά δεν μπήκαμε καλά στο πρώτο ημίχρονο. Το λάθος ήταν δικό μου δεν κάναμε τίποτα καλό δεν παίζαμε με ένταση. Ήμασταν τυχεροί στην ατυχία μας που το ματς ήταν στο 1-0. Νομίζω ότι η απουσία του Τσικίνιο μας ξεγέλασε και νομίζω ότι η επιλογή που έκανα δεν ήταν πετυχημένη».

Για το γκολ του Ποντένσε σχολίασε: «Πραγματικά ήταν γκολάρα. Ήταν ένα από τα τρελά που δοκιμάζει ο Ποντένσε και ήταν υπέροχο. Ήταν εντυπωσιακό γκολ. Και το δεύτερο ήταν εντυπωσιακό πίσω από δύο επιθετικούς».

Για τον Γιόβετιτς τόνιε: «Νομίζω πως ναι μας βοήθησε ο Γιόβετιτς. Μας βοήθησαν όλες οι αλλαγές. Και του Ιμπόρα και του Ζέλσον μας βοήθησαν οι αλλαγές. Νομίζω ότι η μόνη που δεν ήταν τόσο πετυχημένη ήταν του Κίνι».