Super League 1: Εκτός έδρας ήττα ΟΣΦΠ μετά από 2 χρόνια, 3ος πέρασε ο ΠΑΟ (highlights, βαθμολογία)

Ο Παναθηναϊκός νίκησε 2-1 τον Ολυμπιακό στο ντέρμπι της 22ης αγωνιστικής. Άρης και Παναιτωλικός αναδείχθηκαν ισόπαλοι 0-0. Πέρασε από το Ηράκλειο ο Βόλος, 2-1 τον ΟΦΗ. Η βαθμολογία, τα αποτελέσματα και τα highlights.

Super League 1: Εκτός έδρας ήττα ΟΣΦΠ μετά από 2 χρόνια, 3ος πέρασε ο ΠΑΟ (highlights, βαθμολογία)

Ο Παναθηναϊκός υποχρέωσε τον Ολυμπιακό στην πρώτη του φετινή ήττα και πρώτη εκτός έδρας μετά από 2 χρόνια. Στην 3η θέση πέρασαν οι "πράσινοι" που περιμένουν τα παιχνίδια των ΑΕΚ και ΠΑΟΚ.

Ο Άρης δεν μπόρεσε να αποσπαστεί έστω και προσωρινά στην 2η θέση της βαθμολογίας, καθώς έμεινε στο 0-0 εντός έδρας με τον Παναιτωλικό, που συνεχίζει να παλεύει για την αποφυγή του υποβιβασμού.

Σημαντική νίκη, με σκορ 2-1 πέτυχε ο Βόλος στο Ηράκλειο επί του ΟΦΗ, ο οποίος μετράει πλέον 6 συνεχόμενες ήττες και είναι καθηλωμένος στους 19 βαθμούς. Η ομάδα της Μαγνησίας είναι πλέον στην 7η θέση της βαθμολογίας, μπροστά από τον Ατρόμητο!

TA MATΣ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ

Με ισοπαλία άνοιξε η αυλαία της 22ης αγωνιστική της Super League 1 καθώς στο 0-0 έμειναν ο Αστέρας Τρίπολης και η Λαμία.

Οι Αρκάδες μείωσαν στον ένα πόντο τη διαφορά τους από τον πέμπτο Παναθηναϊκό, ενώ από την άλλη η ομάδα της Φθιώτιδας πρόσθεσε άλλον έναν βαθμό στην προσπάθεια που κάνει να παραμείνει στην πρώτη κατηγορία.

Σημαντική νίκη κατέκτησε ο Απόλλων Σμύρνης με αντίπαλο τον Ατρόμητο. Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» πήρε τους τρεις βαθμούς και ανέβηκε στην ένατη θέση.

Το προφίλ της 22ης αγωνιστικής της Super League 1:

Σάββατο (13/2)

Αστέρας Τρίπολης - Λαμία 0-0

Απόλλων Σμύρνης - Ατρόμητος 2-1 (42' Μπεντινέλι, 67' Ντάουντα - 90' Μαυρομμάτης)

Κυριακή (14/2)

Άρης - Παναιτωλικός 0-0

ΑΕΛ - ΑΕΚ (ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΕ)

ΟΦΗ - Βόλος 1-2 (63' Καστάνιος / 3' Περέα, 21' Δουβίκας)

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός 2-1 (6' Μαουρίσιο, 73' Σανκαρέ / 82' Ελ Αραμπί)

Δευτέρα (15/2)

ΠΑΣ Γιάννινα - ΠΑΟΚ (17:15)

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ