Aστέρας Τρίπολης - Λαμία 0-0: «Φρένο» οι Φθιώτες στους Αρκάδες! (highlights)

Η Λαμία ...φρέναρε τον Αστέρα Τρίπολης, που προερχόταν από 6 σερί νίκες στην Super League, παίρνοντας 0-0 στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης».

Aστέρας Τρίπολης - Λαμία 0-0: «Φρένο» οι Φθιώτες στους Αρκάδες! (highlights)

Δίχως νικητή και γκολ ολοκληρώθηκε το πρώτο χρονικά ματς της 22ης αγωνιστικης της Super League ,στην Τρίπολη, μεταξύ του τοπικού Αστέρα και της Λαμίας.

Ένα ματς με λίγες συγκινήσεις, που ήταν ότι έπρεπε για όσους έχουν προβλήματα... αϋπνίας.

Εξαιρουμένου ενός δοκαριού του Μπαράλες (24') κι ενός ακυρωθέντος τέρματος του Φερνάντεθ δύο λεπτά αργότερα (για φάουλ του Μπαράλες στον Τζανετόπουλο .που καταλογίστηκε μετά από εξέταση του VAR) η ομάδα του Ράσταβατς τα βρήκε ..μπαστούνια από την καλά οργανωμένη στα μετόπισθεν ομάδα του Γρηγορίου.

Η οποία όχι μόνο ανέκοψε το νικηφόρο σερί 6 αγώνων των αντιπάλων της, αλλά στην επανάληψη ήταν εκείνη που είχε τις καλύτερες ευκαιρίες για να πάρει το ματς. α

Όμως τα σουτ των Μπιάρνασον, Ρόμανιτς και Τζανδάρη δεν βρήκαν στόχο. ενώ ο νεοεισελθών Μπα δεν κατάφερε να «κρεμάσει» τον Τσιφτσή στο 90'.

Έτσι οι προτελευταίοι Φθιώτες περιορίστηκαν σε δεύτερη σερί «λευκή» ισοπαλία, αλλά διατήρησαν το αήττητο τους για 5ο αγώνα (1ν - 4 ισοπ.).

Στα αξιοσημείωτα ότι ντεμπουτάρισαν για τους φιλοξενούμενους οι Μάντζρεκαρ και Γκαζαριάν.

ΜΙΚΡΟΓΡΑΦΙΑ

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ – ΛΑΜΙΑ 0-0

Γήπεδο: «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης»

Σκόρερ: -

Διαιτητής: Καραντώνης (Ημαθίας).

Κίτρινες κάρτες: - Μπα (75’)

Κόκκινες κάρτες: -

Οι συνθέσεις

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Μ. Ράσταβατς): Τσιφτσής - Κώτσιρας, Καστάνιο, Πασαλίδης (92’ Βαλιέντε), Άλβαρες - Ιγκλέσιας, Μουνάφο - Φερνάντεθ, Σίτο (80’ Λέο Τιλίκα), Κρέσπι (58’ Ριέρα) - Μπαράλες.

ΛΑΜΙΑ (Μ. Γρηγορίου): Επασί - Βλάχος, Τζανετόπουλος, Αντέτζο, Μαρτίνεθ - Μπιάρνασον, Τζανδάρης – Πίτι (64’ Μπα), Ρόμανιτς (86’ Μάντζρεκαρ), Ντέλετιτς (64’ Γκαζαριάν) – Καραμάνος (93’ Αραμπούλι).