ΠΑΟΚ-Βόλος 3-1: Γκαρσία: «Έχω μεγάλες πλάτες»

Ο Πάμπλο Γκαρσία δήλωσε ικανοποιημένος για την εικόνα του ΠΑΟΚ στη νίκη με 3-1 επί του Βόλο και ενόψει Ολυμπιακού τόνισε ότι θα βοηθήσει αυτή η επιτυχία.

ΠΑΟΚ-Βόλος 3-1: Γκαρσία: «Έχω μεγάλες πλάτες»

Ο ΠΑΟΚ τα βρήκε σκούρα και με τον Βόλο, αφού βρέθηκε νωρίς πίσω στο σκορ, αλλά κατάφερε να γυρίσει το ματς και να πάρει τη νίκη με σκορ 3-1. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης επέστρεψε στις επιτυχίες λίγες ημέρες πριν το μεγάλο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Ο Πάμπλο Γκαρσία στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα τόνισε ότι η ομάδα του έχει βελτιωθεί το τελευταίο διάστημα και απλά της έλειπαν τα αποτελέσματα.

Αναλυτικά ο Πάμπλο Γκαρσία μίλησε:

Για το αποτέλεσμα: Αυτόν τον καιρό υποφέρουμε λόγω των ανεπιτυχών αποτελεσμάτων που έχουν φέρει. Όχι για την απόδοση μας στον αγωνιστικό χώρο. Ξέρουμε πολύ καλά ότι όταν δεν βάζεις τα γκολ που πρέπει το πληρώνεις. Με τη γενικότερη λειτουργία της ομάδας έδειξε χαρακτήρα γιατί είναι δύσκολο να σηκώσεις κεφάλι. Προσπαθούμε να δουλεύουμε στη νοοτροπία της ομάδας. Είναι κάτι που το έχω ζήσει και εγώ σαν ποδοσφαιριστής. Η ομάδα έδειξε θέληση και διάθεση, κατάφερε και κέρδισε και είμαστε ευχαριστημένοι γι' αυτό.

Για την ψυχολογία: Νομίζω ότι όλα επηρεάζουν αυτή την κατάσταση. Όταν δεν κερδίζεις πολλές φορές τα βλέπεις όλα μαύρα. Κανείς δεν βλέπει ότι η ομάδα έχει βελτιωθεί σε πολλούς τομείς. Είναι κάτι που το λένε τα στατιστικά. Και οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές νιώθουν ότι δεν παίρνουν αυτό που θέλουν. Έτσι σήμερα είχαν μεγάλη διάθεση να αντιστρέψουν αυτό το κλίμα. Θέλω να τους ευχαριστήσω όλους και εκείνος που βρίσκονται στις προπονήσεις και μας βοηθούν.

Για τη στήριξη της διοίκησης: Ο στόχος μου δεν αλλάζει και είναι να δουλεύω για να βελτιώσω την ομάδα, να την κάνω καλύτερη. Είναι λογικό ότι όταν κερδίζεις νιώθεις ότι μπορείς να δουλέψεις πιο εύκολα. Αυτό που δεν μου αρέσει είναι ότι η ομάδα δεν αξίζει όλο αυτό. Εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα, η ομάδα είναι με ψηλά το κεφάλι. Έχω μεγάλες πλάτες και μπορώ να αντέξω. Γι' αυτό προσπαθώ να βελτιώσω την ομάδα.

Για τον Ολυμπιακό: Εμείς συνεχίζουμε για να βελτιώσουμε την ομάδα, να βρούμε την κατάλληλη λειτουργία. Να δουλέψουμε την εμπιστοσύνη των ποδοσφαιριστών. Αυτή η νίκη μας βοηθάει προς αυτή την κατεύθυνση. Συνεχίζουμε για να βελτιώσουμε την ομάδα.