Μπόλονι: «Πήγαμε καλά και δώσαμε χώρο στους νέους»

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού Λάζλο Μπόλονι έμεινε ικανοποιημένος από την εικόνα των παικτών του απέναντι στον Παναιτωλικό παρά τις απουσίες βασικών. 

Μπόλονι: «Πήγαμε καλά και δώσαμε χώρο στους νέους»

Ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα του Παναθηναϊκού επί του Παναιτωλικού, αλλά και την εικόνα των παικτών του έμεινε ο Λάζλο Μπόλονι.

Παναθηναϊκός- Παναιτωλικός 2-1: Επέστρεψε στις νίκες χωρίς… καρδιοχτύπια!

Ο τεχνικός των «πράσινων» ανέφερε μετά το ματς: «Θα μπορούσα να στοιχηματίσω πως θα είχαμε ένα σφιχτό αγώνα και δεν βρισκόμαστε σε θέση να πούμε πως 3-4 από τους βασικούς μας έχουν την δυνατότητα να βρίσκονται εκτός ομάδας. Αναφέρομαι στον Κουρμπέλη, Χατζηγιοβάνη, και τον Βέλεθ.

Αυτοί φέρνουν το βάρος στην ομάδα. Ένα από τα γκολ που πετύχαμε ακυρώθηκε ως οφ σάιντ και βεβαίως μπορεί να είναι μικρά οφ σάιντ αλλά είναι. Οι προσπάθειες μας είχαν ουσία. Πήγαμε καλά. Δημιουργήσαμε ευκαιρίες και μπορέσαμε να δώσουμε χώρο σε νέους παίκτες και ακόμη κατανοώ πως οι νέοι πρέπει να διορθώσουν πράγματα».

Ερωτηθείς για το ότι έδειχνε εκνευρισμένος στα τελευταία 20 λεπτά, είπε: «Το θέμα είναι αν μπορούν ή όχι. Δεν μπορούμε να δεχτούμε να έχουμε 5-6 απουσίες».

Για το αν η νίκη δίνει ανάσα στην ομάδα του είπε πως «με κάθε νίκη που παίρνουμε κερδίζουμε χρόνο. Κερδίζουμε χρόνο και για τους σημαντικότερους παίκτες που είναι ενδεχομένως κουρασμένοι ή δεν έχουν βρει ακόμη την φόρμα τους. Επίσης κερδίζουμε χρόνο για να διορθώνουμε τα πράγματα και με τους νεότερους παίκτες. Επίσης τους γνωρίζω ήρεμα τους παίκτες μου».

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας