Champions League: Ο «τελικός» της χρονιάς για Ολυμπιακό!

Για τη νίκη κόντρα στη Πόρτο παρατάσσεται ο Ολυμπιακός το βράδυ της Τρίτης (9/12, 22:00, LIVE στο fosonline.gr) στο ματς - «τελικό» της 6ης αγωνιστικής των ομίλων του Champions League. Μάντσεστερ Σίτι - Μαρσέιγ (9/12, 22:00) το άλλο ματς του 3ου Ομίλου.

Champions League: Ο «τελικός» της χρονιάς για Ολυμπιακό!

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Πόρτο στο «Γ. Καραϊσκάκης» το βράδυ της Τρίτης (9/12, 22:00, LIVE στο fosonline) για την και τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς θέλει τη νίκη κόντρα στους «δράκους», ώστε να «κλειδώσει» την τρίτη θέση που οδηγεί στο Europa League, χωρίς να ενδιαφέρεται τι θα κάνει στο άλλο ματς του ομίλου η Μαρσέιγ κόντρα στη Σίτι στο Μάντσεστερ (9/12, 22:00). Σε κάθε περίπτωση πάντως, οι Πειραιώτες για να περάσουν θέλουν τουλάχιστον ίδιο ή καλύτερο αποτέλεσμα από την γαλλική ομάδα.

Οι παίκτες του Σέρτζιο Κονσεϊσάο από την άλλη δεν έχουν έρθει για να χάσουν, όπως ξεκαθάρισε και ο ίδιος στη συνέντευξη Τύπου. Δεν προπονήθηκαν χθες (8/12) οι Κορόνα και Πέπε και ενδέχεται να απουσιάσουν από το ματς με Ολυμπιακό.

Από την άλλη, με ενδεκάδα Μασσαλίας αναμένεται να παραταχθεί η ομάδα του Πειραιά. Χωρίς τον Βαλμπουενά θα παραταχθούν οι «ερυθρόλευκοι», καθώς ο Γάλλος έχει επιστρέψει στην πατρίδα του για αποθεραπεία.

Το πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής του Champions League:

Τετάρτη 9/12

3ος Όμιλος
22:00 Ολυμπιακός - Πόρτο
22:00 Μάντσεστερ Σίτι - Μαρσέιγ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. Μάντσεστερ Σίτι 13
2. Πόρτο 10
3. Ολυμπιακός 3
4. Μαρσέιγ