Ολυμπιακός-Πόρτο: Με ενδεκάδα Μασσαλίας

Ο Πέδρο Μαρτίνς έδειξε ενδεκάδα στη προπόνηση της Τρίτης. Ο Πορτογάλος σκοπεύει να παρατάξει τον Ολυμπιακό με τους έντεκα που έπαιξαν κόντρα στη Μαρσέιγ πριν μία εβδομάδα.

Ολυμπιακός-Πόρτο: Με ενδεκάδα Μασσαλίας

«Τελικό» παίζει την Τετάρτη το βράδυ ο Ολυμπιακός που υποδέχεται την Πόρτο και θέλει να εξασφαλίσει την τρίτη θέση του ομίλου του που θα του δώσει τη δυνατότητα να συνεχίσει την ευρωπαϊκή του πορεία στο Europa League το 2021.

Για τον Ολυμπιακό αυτό το ματς είναι όλα τα λεφτά από τη στιγμή που δεν κατάφερε να τελειώσει την πρόκριση στο παιχνίδι με τη Μαρσέιγ την περασμένη εβδομάδα. Ο Πέδρο Μαρτίνς σκοπεύει να παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα και εκείνο που τον ενδιαφέρει είναι να πιέσει και να σκοράρει κατά της Πόρτο για να πάρει τη νίκη.

Ο Πορτογάλος προπονητής είχε ένα δίλημμα για το αρχικό σχήμα και αυτό αφορούσε στη μία θέση στα άκρα της επίθεσης. Συγκεκριμένα, Μασούρας, Ραντζέλοβιτς και Βρουσάι διεκδικούσαν τη θέση με τους δύο Έλληνες να είχε περισσότερες πιθανότητες.

Στην προπόνηση που έγινε στο "Γ. Καραϊσκάκης" ο Πέδρο Μαρτίνς έδειξε ποιος θα πάρει φανέλα βασικού σε αυτό το παιχνίδι. Ο Μάριος Βρουσάι είναι ο παίκτης που φαίνεται να κερδίσει αυτή την κούρσα και να ετοιμάζεται να παίξει βασικός για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι.

Σε σχέση, πάντως με την αναμέτρηση της Μασσαλίας κόντρα στη Μαρσέιγ, ο Πέδρο Μαρτίνς δεν σκοπεύει να κάνει αλλαγές. Θα πάει με την ίδια ενδεκάδα που αντιμετώπισε την Ολιμπίκ πριν μία εβδομάδα. Δηλαδή με Σα κάτω από τα δοκάρια, Ραφίνια, Σεμέδο, Σισέ και Χολέμπας στην άμυνα. Μπουχαλάκης, Εμβιλά και Καμαρά θα παίξουν στα χαφ. Στην επίθεση θα αγωνιστούν οι Φορτούνης, Βρουσάι, Ελ Αραμπί.