Λεσόρ: «Πέρασα μία δύσκολη περίοδο την περσινή σεζόν»
Οι δηλώσεις του Ματίας Λεσόρ μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Φενέρ
Ασταμάτητος είναι ο Παναθηναϊκός σε αυτό το ξεκίνημα της σεζόν στη Euroleague, επικρατώντας αυτή τη φορά της Φενέρμπαχτσε με 92-74, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της διοργάνωσης.
Ο Ματίας Λεσόρ παραχώρησε δηλώσεις μετά το φινάλε του αγώνα και αναφέρθηκε στις δυσκολίες που βίωσε μετά τον τραυματισμό του
Αναλυτικά όσα είπε ο Λεσόρ
Για την απόδοσή του: «Προσπαθώ να είμαι ο εαυτός μου. Ηταν μια δύσκολη περίοδος η περσινή και όχι μόνο. Άξιζα ένα τέτοιο παιχνίδι, σκέφτομαι πάντα την ομάδα και όχι τον εαυτό μου ή τα στατιστικά. Προσπαθώ πάντα να μπαίνω με τη σωστή νοοτροπία».
Για τον τομέα των ριμπάουντ: «Ξέρουμε ότι τα ριμπάουντ ήταν από τα αδύναμα σημεία μας, στα επιθετικά ιδίως. Είναι μια ομαδική προσπάθεια, πρέπει όλοι να πηγαίνουμε στα ριμπάουντ και προσωπικά θέλω να αποδείξω ότι μπορώ να βοηθάω την ομάδα μου να κερδίζει».
Για το επόμενο ματς της ομάδας κόντρα στην Παρτιζάν: «Είναι πάντα ξεχωριστό για μένα το Βελιγράδι και το ματς με την Παρτιζάν. Και για τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Είναι δύσκολο παιχνίδι, θα προετοιμαστούμε για να είμαστε έτοιμοι και να πάρουμε τη νίκη».