Κονσεϊσάο: «Για τη νίκη με Ολυμπιακό, δεν σκεφτόμαστε τίποτε άλλο»!

Ξεκάθαρος ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο για το ματς της Πόρτο με τον Ολυμπιακό: «Θέλουμε τη νίκη κι ας έχουμε προκριθεί, για το ranking της ομάδας και της χώρας»! Τι είπε για την επιστροφή στην Ελλάδα. 

Κονσεϊσάο: «Για τη νίκη με Ολυμπιακό, δεν σκεφτόμαστε τίποτε άλλο»!

Δεν μπορούσε να το πει πιο καθαρά ο Σέρτζιο Κονσείσάο στη συνέντευξη Τύπου της Πόρτο για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό. Η ομάδα του θα παίξει μόνο για τη νίκη κι ας έχει προκριθεί.

«Όταν σφυρίζει ο διαιτητής σκεφτόμαστε μόνο τη νίκη, δεν έχουμε στο μυαλό μας τίποτε άλλο. Ούτε τα χρήματα ούτε τίποτα. Θέλουμε τους βαθμούς για να βελτιώσουμε τη βαθμολογία της ομάδας μας στις λίστες της UEFA αλλά και να προσφέρουμε βαθμούς στην Πορτογαλία», δήλωσε ο προπονητής της Πόρτο. «Δεν θέλω να χάνω ούτε στα...φασόλια», τόνισε!

«Είναι ένα παιχνίδι για το πρεστίζ, ξέρουμε ότι ο αντίπαλος δίνει μάχη με την Μαρσέιγ για την πρόκριση, αλλά εμείς πάμε στην Αθήνα για να παίξουμε όσο καλύτερα μπορούμε και να πάρουμε τους τρείς βαθμούς», πρόσθεσε ο Κονσεϊσάο.

Ο προπονητής της Πόρτο τόνισε ότι θα έχει κατά νου κάποιες λεπτομέρειες, όπως οι παίκτες του που είναι στο όριο καρτών (όπως ο Σέρτζιο Ολιβέιρα), αλλά όποιοι παίξουν θα δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους για το στόχο της νίκης.

Ο Κονσεϊσάο ανακοίνωσε ότι «ο Κορόνα πράγματι δεν προπονήθηκε γιατί έχει κάποιες ενοχλήσεις αλλά θα είναι κανονικά με την αποστολή της ομάδας για το ματς με τον Ολυμπιακό». Για τον Λουμ είπε ότι δεν έχει εικόνα αν θα μπορέσει να ταξιδέψει διότι προέρχεται από το θετικό κρούσμα κορονοϊού, ενώ για τον Μαρκάνο ότι από τον άλλο μήνα θα είναι έτοιμος να βοηθήσει ξανά την ομάδα του.

«Στο πρώτο παιχνίδι κερδίσαμε 2-0 και ήμασταν άνετοι, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο αντιμετωπίσαμε προβλήματα, δεν ήμασταν τόσο καλοί. Θα πρέπει να βελτιωθούμε σε αυτό, να είμαστε πάντα σοβαροί και συνεπείς. Να κρατάμε την μπάλα στην επίθεση, να μην αφήνουμε τον αντίπαλο να δημιουργεί ευκαιρίες», είπε ο Κονσεϊσάο σχετικά με την εικόνα του πρώτου ματς.

Για την Ελλάδα είπε ότι «είναι μια χώρα που αγαπώ, ειδικά την Θεσσαλονίκη όπου έζησα και θα προτιμούσα να επιστρέψω εκεί, αλλά και η Αθήνα είναι πολύ όμορφη πόλη. Μου φέρθηκαν πάρα πολύ καλά στην Ελλάδα και είναι ένα κοινό ιδιαίτερα παθιασμένο»

Πρόσθεσε ότι είναι καλύτερο που η ομάδα προπονήθηκε στην Πορτογαλία διότι έτσι απέτρεψε από τον αντίπαλο να δει κάποια πράγματα σχετικά με το πλάνο της.